Decizia Antenei 3: Nu va mai reveni pe micile ecrane

Știrile zilei

Pepe, judecat dur după ce ar fi agresat-o pe Raluca: „Singur în club, alături de niște domnișoare. Multe episoade din astea au fost”

După vestea că Pepe și Raluca Pastramă au pus capăt unei relații de mai bine de opt ani, au...

Daniel Niculescu i-a declarat război lui Maurice Munteanu: „Asemenea blat pe față nici în liga a cincea nu se mai face. Urmează multe”

Daniel Niculescu l-a criticat dur pe Maurice Munteanu, după ce a văzut declarațiile juratului când Alexandra Ungureanu și-a prezentat...

Divorț șoc în showbiz! Și-au spus „Adio!” după 16 ani. Aceștia au trei copii împreună

O altă vedetă extrem de cunoscută s-a introdus în categoria celor divorțați în pandemie. Despre cine e vorba? Demersurile...

Una dintre emisiunile de top de la Antena 3 nu va mai reveni pe micile ecrane cu un nou sezon, cu siguranta acesta fiind un motiv de bucurie pentru concurența.

De cand a intrat in politica, Carmen Avram nu mai are timp pentru moderarea emisiunilor TV. Asadar, emisiunea pe care o prezenta la Antena 3, numită ‘În premieră’, nu va mai reveni pe micile ecrane cu un alt sezon.

Adrian Ursu, director editorial al Antena 3, a declarat că „este un proiect editorial care a fost lansat și menținut la un nivel profesional extrem de ridicat și, tocmai din dorința de a-l păstra la acest standard de calitate, vrem să îi oferim răgazul de a se reconfigura, de a-și completa echipa și de a rămâne un reper în jurnalismul din România. Oamenii din echipa editorială și de producție construită de Carmen Avram își vor păstra antrenamentul profesional lucrând în proiecte în cadrul trustului Intact”.

Adrian Ursu a mai declarat pentru sursa citată că speră ca în această toamnă emisiunea să revină la tv cu un nou sezon.

Emisiunea ‘În premieră’ are deja aproape 9 ani de cand a fost prima data difuzata.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă