sâmbătă, 19 septembrie 2020

Decizia Antenei 3: Nu va mai reveni pe micile ecrane

Știrile zilei

Ardeiul iute poate salva mii de vieti intr-un minut!

Doi medici foarte buni naturisti, Doctor John Christopher si Doctor Richard Schulze, vorbesc de foarte mult timp despre beneficiile...

A înfipt furculiţe de plastic în grădină! Motivul, GENIAL

Grădinăritul este una dintre cele mai eficiente terapii pentru stres. În plus, petreci mai mult timp printre plante.Dacă locuieşti...

Familia unui preot din Brașov, decimată de coronavirus

Temutul coronavirus a făcut trei victime într-o familie din Brașov: un preot, soția acestuia și unul dintre fiii lor...

Una dintre emisiunile de top de la Antena 3 nu va mai reveni pe micile ecrane cu un nou sezon, cu siguranta acesta fiind un motiv de bucurie pentru concurența.

De cand a intrat in politica, Carmen Avram nu mai are timp pentru moderarea emisiunilor TV. Asadar, emisiunea pe care o prezenta la Antena 3, numită ‘În premieră’, nu va mai reveni pe micile ecrane cu un alt sezon.

Adrian Ursu, director editorial al Antena 3, a declarat că „este un proiect editorial care a fost lansat și menținut la un nivel profesional extrem de ridicat și, tocmai din dorința de a-l păstra la acest standard de calitate, vrem să îi oferim răgazul de a se reconfigura, de a-și completa echipa și de a rămâne un reper în jurnalismul din România. Oamenii din echipa editorială și de producție construită de Carmen Avram își vor păstra antrenamentul profesional lucrând în proiecte în cadrul trustului Intact”.

Adrian Ursu a mai declarat pentru sursa citată că speră ca în această toamnă emisiunea să revină la tv cu un nou sezon.

Emisiunea ‘În premieră’ are deja aproape 9 ani de cand a fost prima data difuzata.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă