Boris Becker se plânge de condițiile din închisoare și de gustul mâncării

The Sun citează un prieten apropiat al lui Boris Becker care spune că fostul jucător de tenis ”trece printr-o perioadă grea”, întâmpinând mari probleme de adaptare la viața din închisoare.

Boris Becker are de executat doi ani şi jumătate de detenţie pentru evaziune fiscală.

Fostul jucător de tenis a descoperit cu mirare că viaţa după gratii nu mai e la fel de plăcută ca cea de afară, e prea mult zgomot şi nu-i de ajuns de multă mâncare.

Becker, acum în vârstă de 54 de ani, s-a plâns unui cunoscut de-al său, citat de The Sun, că i s-a dat carne din conservă în prima sa seară la închisoare.

”Nu-i vine să creadă cât de rău este și cât de mici sunt porțiile. Una dintre primele lui mese a fost carne de vită la conservă, deloc bună. Va trebui să se obişnuiască”, a dezvăluit prietenul sportivului german.

Fostul tenismen mai spune că se chinuie să doarmă în celula sa de șase metri pătrați și că îşi foloseşte alocaţia săptămânală de 10 lire sterline pentru a completa mesele cu ciocolată, biscuiţi şi banane.

De asemenea, Becker este ”șocat” de lipsa de igienă din închisoare, care este supraaglomerată.

Conform ziariştilor britanici, Becker va fi transferat într-o altă închisoare în perioada următoare, una mai puţin aglomerată.