Reacţii după şedinţa foto a lui Brad Pitt pentru GQ Magazine: ”Arată ca un cadavru!”

Actorul Brad Pitt şi-a şocat fanii cu apariția pe care a avut-o în cea mai recentă şedinţă foto realizată pentru revista GQ, mai mulţi internauţi comentând aspectul său cadaveric.

GQ a postat pe conturile de social media ale revistei fotografii din numărul lunii august,care-l are în prim-plan pe Brad Pitt.

Direcţia artistică a şedinţei foto a urmărit realizarea unei reinterpretări a unui tablou celebru – Ophelia, realizat de pictorul britanic Sir John Everett Millais, la mijlocul secolului al XIX-lea.

Brad Pitt, în apă ,înconjurat de flori, cu părul dat pe spate, ochi goi şi inexpresivi şi cu o figură ca de ceară a dus la comparaţii cu un cadavru îmbălsămat.

Cel mai întâlnit comentariu este că ”arată ca o figură de ceară, dar uşor topită”, scrie The Straits Times.

Alţii comentatori au fost mai puţin amabili, subliniind atmosfera funerară şi spunând că vedeta americană pare că a pozat într-un sicriu sau că juca într-un rol în care trebuia sa fie îmbălsămat.

Câteva exemple:

”Arată ca o statuie de ceară care se topeşte”, ”Baiatu’ pare că zace într-un coşciug”, ”Brad Pitt arată ca şi cum ar fi murit”, ”Arată înfricoşător!”, ”De ce l-au făcut să arate ca un cadavru?”.

Un critic de film şi televiziune al cotidianului britanic The Guardian, Stuart Heritage, a scris: ”GQ a făcut o treabă foarte minuţioasă luând unul dintre cei mai fotogenici bărbaţi din lume şi făcându-l uluitor de nefotogenic”.