Breaking News. Dincă a dezvăluit unde este Alexandra. Informația care aruncă în aer Dosarul Caracal |

Știrile zilei

Medicul Radu Zamfir atentionează toti romanii: „Cancerul nu ocolește pe nimeni” Care sunt simptomele cancerului de colon, pancreas si stomac

Dr. Radu Zamfir, medic primar în chirurgie generală la I. C. Fundeni a explicat care sunt simptomele care ar...

Cum este sa traiesti cu cineva din zodia Pesti: uite ce obiceiuri are

Pestii sunt considerati cei mai evoluati din punct de vedere spiritual din tot zodiacul.Au doua posibilitati: fie inoata impotriva...

Horoscop Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: Cea mai grea lectie pentru fiecare zodie in acest an

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit la despre cea mai grea lectie fiecare fiecare nativ din zodiac...

Răsturnare șocantă de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a făcut o dezvăluire care schimbă din temelii cazul de la Caracal. Acesta a recunoscut că el a răpit-o pe Alexandra Măceşanu, dar nu că a ucis-o pe fată. Dincă afirmă că Alexandra este în altă ţară, împreună cu alți patru răpitori ai săi.

Afirmațiile îi aparțin unchiului Alexandrei Măceşanu, Alexandru Cumpănaşu. El a postat pe Facebook rezultatul discuțiilor pe care le-a avut la închisoarea de la Craiova cu Gheorghe Dincă, la care au asistat și avocatul dar și un prieten.

Potrivit lui Alexandru Cumpănaşu, Dincă a mai recunoscut în faţa avocatului că oasele au fost aduse şi plantate în butoi de către adevăraţii răpitori. Monstrul de la Caracal mai afirmă că există patru răpitori care lucrează în reţea, împreună cu oameni din instituţiile statului.

Mesajul cutremurător al lui Alexandru Cumpănaşu
„ADEVĂRUL DESPRE ALEXANDRA: Întâlnire între prietenul meu, dar și avocatul nostru, domnul Moldovan și Gheorghe Dincă. ACUM s-a terminat întâlnirea cu Dincă la penitenciarul Craiova. Am agreat cu Relu să facem public doar o mică parte din discuție. Dar acum știm APROAPE tot adevărul‼️ Dincă a precizat: „Eu am răpit-o pe Alexandra”. „NU am omorât-o sau violat-o pe Alexandra”. „Sunt 4 RĂPITORI care au luat-o de la mine din casă pe cealaltă ieșire. După ce am plecat la farmacie, când m-am întors nu mai era în casă mea” , a postat Alexandru Cumpănaşu pe Facebook.

„Este doar ÎNCEPUTUL”
Dincă ar mai fi spus că Alexandra Măceşanu a fost luptătoare şi nu a acceptat nimic din ce i-a fost propus el, mai spune unchiul Alexandrei.

„Deocamdată atât. Însă, este doar ÎNCEPUTUL. Iar unii sclerozați să știe că ACUM ȘTIU că își abuzau copiii. Aștept să mă mai provoace o singură dată și ADEVĂRUL va ieși la iveală. P.S.: Mulțumesc Relu pt înțelepciune, forța și echipa pe care o facem‼️ ȘTIM MULT MAI MULT. ȘI MONSTRUL are dreptate: vor cădea scaune mari „, a mai scris Cumpănaşu.pe Facebook.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă