All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

BREAKING NEWS | A murit Cristian Ţopescu! Fostul mare jurnalist avea 81 de ani. Reacţia lui Hagi: „Vocea lui va rămâne vie şi inconfundabilă”. Cauza decesului, comunicată de Spitalul Elias

Fosta atletă, Gabriela Szabo, a avut un mesaj emoţionant: „Am crescut cu vocea lui, a fost un om care iubea valorile din sport. Un om pe care nu-l va mai înlocui nimeni. Aşa s-au dus şi Iolanda Balaş, Nicolae Mărăşescu… L-am cunoscut în 1991, când eram junioară, aveam doar 16 ani. Era la Balcandiada de la Salonic, eu am câştigat, dânsul a rămas cu noi în delegaţie. Apoi am crescut cu comentariile lui. A impresionat prin corectitudinea lui şi valoarea lui. Un formator de opinie cum rar am văzut.

Ştiam că e bolnav, dar nu ştiam că pleacă la îngeri atât de devreme. Condoleanţe familiei!”, a spus pentru ProSport campioana olimpică de la Sydney, Gabriela Szabo, actual preşedinte al clubului CSM Bucureşti.

Gică Hagi a reacţionat imediat la vestea care a îndoliat România! Fostul decar al naţionalei şi-a adus aminte de cuvintele care l-au purtat spre golul marcat Argentinei, la Campionatul Mondial din 1994.

Sursa: prosport.ro

loading...