Brianna Caradja, reacție tranșantă cu privire la cartea scrisă de Irinel Columbeanu: „Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea asta?”

Brianna Caradja a avut o reacție virulentă când a citit cartea lui Irinel Columbeanu. Omul de afaceri a fost marea iubire a celebrei prințese și nu a ezitat să scrie câteva rânduri și despre aceasta. Iată ce a declarat Brianna Caradja.

Toată lumea știe că Irinel Columbeanu a fost marea dragoste a Briannei Caradja, însă nu la fel de multă lume cunoaște detalii intime din relația celor doi. În cartea sa, omul de afaceri nu s-a putut abține și a scris câteva răduri despre relația celor doi. Invitată la lansare primei cărți din trilogia ”Istoriile unui vehement – Ipocrația”, Brianna Caradja a ținut un discurs care cel mai probabil va rămâne în istorie.

Brianna Caradja: ”Nu te-ai gândit că am copii?”

Brianna Caradja a participat la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu. Fostul milionar de la Izvorani și-a invitat și fostele iubite, însă cea care a făcut ”atmosferă” a fost prințesa Brianna.

Înconjurat de presă și de oamenii dragi, omul de afaceri s-a simțit ca ”peștele în apă”, însă nu totul s-a desfășurat conform planurilor. Fosta iubită a milionarului, prințesa Brianna Caradja, a ținut să puncteze faptul că a citit cartea, ba mai mult, aceasta a avut o reacție neașteptată, având în vedere că Irinel a scris și despre relația lor în carte:

„Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea asta? Adică ai avut grijă ce zici acolo?!”, l-a întrebat, în spirit de glumă, Brianna Cardja pe fostul partener, primind un răspuns afirmativ din partea lui.

Lăsând gluma deoparte, prințesa a continuat să-i adreseze cuvinte de laudă fostului partener:

„Iri ca om și Iri pe care îl cunoașteți din presă sunt două persoane foarte diferite. E un personaj foarte profund, foarte complex, este cineva care știe să trăiască, cineva care știe să se bucure de moment. Iri pe care l-am cunoscut este cineva care știe să se bucure de lucruri mărunte, care știe să râdă din toate, drept pentru care și astăzi, după atâția ani, sunt alături de el cu cel mai mare drag”, a spus vedeta la adresa lui Irinel Columbeanu.