Britanicul căsătorit care a fugit cu ucraineanca refugiată în casa lui a rămas fără bani: ”Am trecut la câștiguri de rahat!”

Povestea dintre britanicul ce și-a părăsit soția și copiii pentru a pleca în lume la braț cu o tânără refugiată ucraineancă face în continuare deliciul presei tabloide din Albion.

La începutul lunii mai, Sofia Karkadym, blonda refugiată din Ucraina, a fost primită în locuința lui Tony Garnett și a soției sale Lorna, care au împreună și doi copii.

Cele două femei n-au rezistat mult timp împreună, Sofia fiind somată să plece din locuința aflată în orașul Bradford după o ceartă cu gazda sa.

Ei bine, surpriza a venit de la Tony, bărbatul hotărându-se să o urmeze pe Sofia și să-și părăsească familia, după o căsnicie de 10 ani.

Ulterior, Garnett a dezvăluit că a renunțat la munca în ture ca IT-ist pentru a deveni îngrijitor cu normă întreagă al Sofiei, după ce aceasta și-a pierdut parțial acuitatea vizuală în urma unei operații la ochi.

Sofia a suferit o infecție oculară în Germania, în drum spre Marea Britanie, și acum se află într-un proces de recuperare după operație, ce va dura șase luni.

Garnett a revenit în centrul atenției cu o declarație referitoare la veniturile sale, subliniind că afacerea pe care și-o dezvoltase nu mai merge cum trebuie ca urmare a relației sale controversate.

”Am încercat să mă descurc și să supraviețuiesc cu Sofia. Vreau să le arăt oamenilor că nu sunt o persoană care caută beneficii de la stat, știu ce este corect. Am avut o afacere de succes, la care m-am dedicat peste 80 de ore pe săptămână”, a spus Tony, referindu-se la o firmă de securitate cu care adunase numeroase contracte avantajoase

”Din când în când mai trimit personal de pază în pub-uri și cluburi, dar am trecut de la câștiguri de aproape 2.000 de lire pe săptămână la câștiguri de rahat”, a completat bărbatul.