Lovitură pentru britanicul care și-a părăsit familia și a fugit cu ucraineanca refugiată în casa lui

Sofia Karkadym, ucraineanca în vârstă de 22 de ani care a creat o adevărată telenovelă după ce a stricat căsnicia unui cuplu britanic care a găzduit-o, are probleme de sănătate, scrie Daily Mail.

La începutul lunii mai, blonda refugiată a fost primită în locuința lui Tony Garnett și a soției sale Lorna, care au împreună și doi copii.

Lorna s-a prins că între soțul său și ucraineancă începuse o idilă și a invitat-o să părăsească locuința. Surpriza a venit de la Tony, bărbatul de 29 de ani hotărându-se să o urmeze pe Sofia și să-și părăsească familia, după o căsnicie de 10 ani.

Tony Garnett a declarat acum pentru The Sun că, în urma deciziei pe care au luat-o, el și noua lui iubită au făcut față unui val de abuzuri pline de ură în mediul online, cei mai întărâtați dintre contestatari amenințând chiar că vor depune solicitări la imigrări ca Sofia să fie deportată.

”Publicul nu are habar. Sofia este abuzată, unii o numesc un demolator, iar alții vorbesc despre petiții de deportare. Relația cu soția mea se înrăutățise de mult. Plecam indiferent, pentru că mă săturasem de Lorna”, spune britanicul.

De asemenea, Garnett a dezvăluit că a fost nevoit să renunțe la munca de IT-ist, unde lucra în ture, pentru a deveni îngrijitor cu normă întreagă al Sofiei, după ce aceasta a orbit parțial în urma unei intervenții chirurgicale la ochi – Sofia a suferit o infecție oculară în Germania în drum spre Marea Britanie și acum trebuie să treacă printr-o perioadă de recuperare de șase luni, după o operație.