Bucurie mare în showbiz! Edward Sanda a făcut anunțul despre copil: “Nu știm dacă vine la anul!”

Edward Sanda si Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai iubite si durate cupluri din showbiz. Deși sunt foarte tineri, se iubesc mult și relația lor a evoluat rapid. Nunta a avut loc deja și a fost una de vis, iar tot ce le-a mai rămas este să devină și părinți.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se visează părinți

Edward Sanda si Cleopatra Stratan se iubesc nebunește de ceva timp. Relația lor a evoluat extrem de repede și, la doar un an de relatie, au decis să își unească destinele și să jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

 

Unii oameni i-au criticat, dar mulți  dintre ei, familia si prietenii, i-au susținut din plin și s-au bucurat pentru reușitele lor. Părinții lor le-au fost alături în cele mai importante momente ale lor și acum așteaptă ca cei doi să îi facă și bunici.

Toți fanii se întreabă când vor face și acest pas și intrebarile în acest sunt tot mai dese. Astfel, Edward a mărturisit că el și soția lui își doresc foarte mult să devină părinți. Cu toate acestea, nu se concentrează deloc pe acest aspect, pentru că momentan e mult prea devreme și au cu totul alte planuri, pe care le consideră mai importante si lasă totul să vină de la sine și nu grăbesc deloc lucrurile.

Spre exemplu, tinerii artiști își doresc să ducă la un alt nivel cariera lor, să aibă tot mai multe reușite în acest sens, dar mai ales să își construiască o casă împreună. Visează de mult timp la un cămin al lor și speră că, muncind, își vor îndeplini și acest mare vis.

”Peste ani, peste ani. Deocamdată vrem să mai stăm, să muncim, să ne facem o căsuță, să mai scoatem piese, dar peste ani. De fapt, nici noi nu știm dacă vine la anul sau peste cinci ani, nu știm, când o fi. Dar am vrea să mai treacă timpul”, a spus Edward Sanda, pentru Spynews.ro.