Ce spunea George Buhnici în urmă cu o lună, când era făcut dolofan – video

George Buhnici a stârnit un val de critici în spațiul public după ce a susținut că cei care se duc la mare vor să vadă ”piele fără vergeturi”, el îndemnându-le pe fete să meargă la sală.

Buhnici pare că are un comportament schimbat total, în decurs de numai o lună, după ce pe 19 iunie îi transmitea cunoscutului blogger Zoso că nu ar trebui să îşi bată joc de înfăţişarea unei persoane, acuzându-l de body shaming, adică umilirea unei persoane pentru aspectul său fizic.

Buhnici susţinea într-un clip postat pe canalul său de YouTube că Zoso l-a făcut dolofan, părând afectat de jignirea pe care a primit-o din partea colegului de breaslă.

„Buhnici şi Cadar se înţeleg bine pentru că sunt dolofani amândoi. Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune: voi face tot ce este moral şi legal pentrru pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată”, îi spunea Georghe Buhnici lui Zoso.

„Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii”, adăuga Buhnici, amintind de momentele în care elevii făceau miştouri în şcoala generală de colegii lor mai corpolenţi.

Mesajul privind jignirea legată de înfăţişarea vloggerului a fost adresat printr-un drept la replică, după ce Zoso a postat un videoclip cu o durată de o oră şi 23 de minute intitulat „The Buhnici Files”, în care îl acuza pe youtuberul român, printre altele, că nu citează sursele în cadrul review-urilor, preia idei ale altor vloggeri pe care le prezintă ca fiind originale şi nu marchează explicit publicitatea, minţind publicul.

Zoso şi-a motivat demersul prin dorinţa sa de a „profesionaliza influencerii de toate felurile”.