Cabral a ajuns, de urgență, la spital! Ce a pățit soțul Andreei Ibaka: ”Nevasta v-a înjunghiat?!”

Cabral, soțul Andreei Ibaka a povestit cum a ajuns, de urgență, în toiul nopții, la spital. Prezentatorul TV a spus cum un moment de neatenție l-a făcut să ajungă pe mâinile medicilor. Deși inițial a crezut că se poate trata de unul singur, ulterior, a fost nevoit să ajungă la Urgențe, la spitalul Floreasca.

În urmă cu puțin timp, Cabral a povestit cum, dintr-un moment de neatenție, a ajuns la urgențe. Mai exact, pentru că nu a fost atent, soțul Andreei Ibacka s-a lovit cu un cuțit și, pentru că rana era destul de adâncă a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor.

Cabral a ajuns, de urgență, la spital
”Ajung la spital, la Floreasca. Dau s-o iau pe ușile din spate – le știu prea bine, am coborât pe-acolo din salvare de prea multe ori.”, își începe Cabral povestea. Soțul Andreei Ibacka a dezvăluit, pe blogul personal cum un moment de neatenție l-a făcut să ajungă pe mâinile medicilor.

”Stai s-o iau de la început… mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic, din ăla de survaivăr. Oțel adevărat, formă ergonomică, ascuțit laser. Perfecțiune! Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitu’. Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu’, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului. Până la capăt.”, povestește Cabral pe blogul personal.

Soțul Andreei Ibacka povestește că, imediat ce a văzut că s-a rănit a verificat cât de adâncă este rana și a mers în casă pentru a-i cere soției sale ajutorul.

”Dacă nu vrei să plătești singură ratele, adă, te rog… iod, tifon și ceva bandaj elastic. Vine nefasta, mă găsește șiroind de sânge în baie, dă fuga și se întoarce cu toate cele. – Ce-ai făcut? – M-am cuțitat singur.”, mai spue el.

Mai apoi, prezentatorul TV povestește că a dezinfectat rapid rana, a pus un tifon steril și un bandaj pe care îl avea pentru câini, un bandaj elastic, care se lipește singur tot de el, pentru că avea nevoie să opească sângerarea.

Medicii au crezut că Andreea Ibacka i-a provocat rana
Deși inițial nu a dat prea mare importanță accidentului, crezând că rana nu e totuși atât de gravă, în cele din urmă, acesta a ajuns la spital, acolo unde a fost întrebat dacă nu cumva soția a fost cea care i-a provocat accidentul.

”– Ce-ați pățit?
– Plagă prin înjunghiere, cam 2cm, până la os. Cu cuțit.

Prima întrebare a omului:

– Nevasta v-a înjunghiat, sau cum?

Mă blochez. Măi, nene, știți voi ceva ce nu știu eu?!

– Nu, dom’le, singur.
– Sigur?
Îl asigur că da, mă pune să mă întind pe pat și-mi spune că vine imediat doctorul.
Vine doctorul.

– Ce avem aici?
– O plagă prin înjunghiere dom’ doctor. Pacientul spune că e accident casnic.

Se uită la mine.
– Ooo, domnu’ Cabral!
– Bună seara! Da’ cum s-a întâmplat?
– Păi…
– Stați, nu-mi spuneți… v-a tăiat nevasta!”, a povestit Cabral potrivit aceleiași surse menționate anterior.