Cabral și-a amintit cum a fost prima întâlnire cu socrii: ”Șarmul meu incredibil, tenul meu luminos… Și-au făcut cruce cu limba”

Andreea Ibacka și Cabral sunt împreună de 14 ani, căsătoriți de 11 și au doi copii, Namiko și Tiago.

S-au cunoscut în anul 2007, pe platourile de filmare de la ”Inimă de țigan”, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Cabral și-a amintit de cum și-a cucerit soția și de modul în care au reacționat socrii la prima întâlnire.

”Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…

Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea.

Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, și-a amintit Cabral, potrivit VIVA!.

Cabral și Andreea Ibacka nu mai dorm împreună

De 4 ani, de când a venit pe lume fiica lor, Namiko, ei nu mai împart același pat. Invitată în emisiunea ”La Măruță”, actrița a dat detalii din căsnicia ei cu prezentatorul de la PRO TV. Și chiar și atunci când mai apucă să doarmă împreună, Andreea a stabilit niște reguli pe care soțul ei trebuie să le respecte.

”Noi nu mai dormim în aceeași cameră de 4 ani și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, că e a doua oară.

Mă bucur mult de bebelușeală, nu mă enervez niciodată. Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic să mă pun bine cu el, că poate schimbă yala”, a spus Andreea Ibacka la PRO TV.