Cadoul de nuntă trimis de Codrin Ştefănescu lui George Simion: „Am cumpărat două, una o ţin eu la partid, pe cealaltă i-am dăruit-o lui”

Chiar dacă nu a fost prezent la nunta lui George Simion, de sâmbătă, 27 august, fostul senator al României Codrin Ștefănescu s-a gândit să-i ofere totuși liderului AUR un dar cu ocazia marelui eveniment.

Codrin Ştefănescu a fost atent la ceea ce declară Simion că iubeşte cel mai mult, adică patria, pe Dumnezeu şi pe Ilinca, și a decis să-i cumpere liderului AUR o vacă bălțată românească. Fostul senator susține că nu este interesat de noile directive venite din partea Uniunii Europene, care susţin că aceste animale ar emana prea mult dioxid de carbon.

„Am vrut să mă duc, dar nu am putut din cauze familiale. Cu toate acestea, i-am pregătit un cadou special: am cumpărat din județul Alba două vaci, una o să o țin la mine la partid și cealaltă i-am dăruit-o lui. Sunt două bălțate românești, o rasă pe cale de dispariție.

Noi trebuie să facem ceva pentru producția românească. Este extrem de periculos ceea ce se întâmplă, când promovezi la televizor și pe site-uri de știri ideea mâncării de insecte și a uciderii vacilor… Nu-mi vine să cred câtă ură e în spațiul public. Noi nu în România prezentată de ei trăim.”, a declarat Codrin Ştefănescu pentru EVZ.

În același sens, chiar dacă nu s-a prezentat sâmbătă la Măciuca să celebreze nunta liderului AUR, Codrin Ștefănescu este de părere că în jurul acestui eveniment s-ar fi creat o „propagandă acută”.

„M-a uimit reacția publică formată în jurul acestui eveniment. A fost o chetie pur câmpenească românescă și corectă. Se schimbă atitudinea unor oameni din presă la momentul de față, iar faptul că prea puține televiziuni și redacții și-au trimis oamenii la nunta lui Simion scoate în evidență dirijarea din domeniu și propaganda. Jurnaliștii care au fost la Măciuca în weekend au dat dovadă de profesionalism”, spune Codrin Ștefănescu.