duminică, 22 noiembrie 2020

Cadoul unui tată pentru fiica sa

Știrile zilei

„Oamenii nu prețuiesc ceea ce au!” – O discuție sinceră între doi prieteni!

Cuvintele de aur ale unui prieten adevărat! Păcat că există prea puțini astfel de prieteni, care îți pot spune...

Nu ne pricepem deloc la oameni! – Povestioara care te trezește la realitate!

Doi băieți umblau pe scară cu o cutie mare în mână. De fapt, cutia nu era chiar atât de...

Câteva povestioare emoționante despre ce înseamnă să fii TATĂ!

Când un bărbat devine tată, el este înzestrat cu o superputere magică, pentru a-i veni întotdeauna în ajutor copilului...

Un tată i-a spus fiicei sale: „Ai absolvit cu onoruri, iată o mașină pe care am cumpărat-o acum ceva timp … are câțiva ani. Dar înainte să ți-o dau, du-o la parcarea uzată din centru, spune că voiai să o vinzi și vezi cât de mult îți oferă. ”

Fiica s-a dus la parcarea uzată, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Mi-au oferit 1.000 de dolari pentru că arată foarte uzată”.
Tatăl a spus: „Du-o la amanet”.

Fiica s-a dus la casa de amanet, s-a întors la tatăl ei și a spus: „Casa de amanet oferea 100 de dolari pentru că e o mașină foarte veche”.
Tatăl i-a cerut fiicei sale să meargă la un club auto și să le arate mașina.

Fiica a dus mașina la club, s-a întors și i-a spus tatălui ei: „Unii oameni din club au oferit 100.000 de dolari pentru faptul că este un Nissan Skyline R34, o mașină iconică și căutată de mulți”.

Părintele a încheiat spunând: „Am vrut să știi că locul potrivit te prețuiește în modul corect. Dacă nu ești apreciat, nu te supăra, înseamnă că te afli într-un loc greșit. Cine știe care este valoarea ta te apreciază. Nu stați într-un loc în care nimeni nu vă vede valoarea ”.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă