24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Caietul de sarcini pentru salubritate se întoarce în Consiliul Local Ploiești. ANAP a identificat mai multe greșeli

Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) a retransmis caietul de sarcini pentru salubritate la Ploiești, după ce au fost constatate mai multe greșeli. După remedierea aspectelor semnalate de ANAP, caietul de sarcini pentru salubritate se va reîntoarce în Consiliul Local Ploiești.

Luna trecută, pe 21 mai, aleșii locali ploieșteni au aprobat caietul de sarcini pentru scoaterea la licitație a serviciului de salubritate pentru căi publice.

Citește și: Consiliul Local Ploiești a aprobat caietul de sarcini pentru delegarea serviciului de salubritate pe căi publice. Primăria poate lansa licitația – VIDEO

Numai că, la aproape trei săptămâni de la votul în Consiliul Local Ploiești, municipalitatea este pusă în situația de a remedia anumite aspecte din documentația transmisă la ANAP.

„Caietul de sarcini a fost în analiza ANAP care a solicitat să facem anumite remedieri. Este vorba despre anumite exprimări și ni s-a solicitat să ne raportăm la anumite normative. Am primit solicitarea să facem aceste amendamente. Caietul de sarcini nu a fost respins de ANAP,

 » Citeste mai mult pe observatorulph.ro

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate