Calităţile pentru care Viorica Dăncilă este propusă de Sputnik drept „omul politic român al anului 2018“

Sputnik, platformă online deţinută de ruși, a publicat un articol ce conține o serie de laude la adresa Vioricăi Dăncilă, fiind considerată o persoană care a arătat „calm“ şi „pricepere“, dar mai ales „un nivel al demnităţii mult peste ce am văzut în ultimii ani“. Și asta nu e tot! Doamna premier a fost propusă pentru titlul de omul politic român al anului 2018!!??

”Sputnik România Moldova o propune pe Viorica Dăncilă pentru titlul de Omul Politic Român al Anului Centenarului, vă invităm să vă exprimaţi acordul cu această propunere prin intermediul unui sondaj“, cam așa sună începutul articolului de pe Sputnik.md.

Viorica Dăncilă este văzută complet diferit față cum o văd romanii care au protestat și vor mai protesta în Piața Victoriei, de exemplu.  Incredibil, dar aceștia o văd drept persoana care a putut face faţă Opoziţiei şi „intervenţiilor din străinătate“. „În aceste condiţii un om politic s-a dovedit o uriaşă supriză, dovedind calm, pricepere şi, peste toate, un nivel al demnităţii mult peste ce am văzut în ultimii ani – premierul Viorica Dăncilă. Prima femeie din istoria ţării care conduce Guvernul a avut intervenţii memorabile în Parlament, în cadrul unor manifestări interne şi internaţionale, la şedinţele Cabinetului sau în diverse interviuri şi conferinţe de presă“, se mai arată în materialul de pe site-ul deţinut de statul rus.

Citeste mai mult: adev.ro