Campioni cand vine vorba de lene si delasare. Top 3 zodii care nu ar munci o zi in viata lor

Munca? Ce e munca? Aceste trei zodii nu au auzit niciodata de asa ceva. Adora sa stea si sa se distreze. Cam atat. Cand vine vorba de bani, ei bine, gasesc ele o solutie sa se descurce si sa supravietuiasca. Cer familiei, prietenilor, se imprumuta si trec peste probleme. 

Nu fac prea multe sacrificii si daca ii vezi muncind, inseamna cu nu au mai avut de ales in final. Oricum nu vor rezista mult si vor demisiona. 

Berbec 
Ce fac Berbecii? Traiesc, se joaca, se distreaza, dorm mult si lenevesc. Daca ar putea ar hiberna toata viata, fara griji si probleme. Ajung sa munceasca doar atunci cand sunt impinsi de la spate, obligati sau in stadiul in care nu au bani nici de o paine. Renunta repede oricum, au senzatia ca sunt superiori oricarei persoane si nu accepta sa aiba sefi care sa le spuna ce sa faca. 

Vezi si: Iti este loial pe viata sau esti doar ceva trecator? Afla cat timp te IUBESTE in functie de zodie

Gemeni
Daca banii ar pica din cer, Gemenii ar fi extrem de multumiti. Doar asa ar putea dormi mereu pana la pranz, ar pleca in vacante si-ar cumpara zeci de haine saptamanal si nu si-ar mai face griji in legatura cu nimic. Le e lene deseori sa isi faca si de mancare, asa ca prefera sa comande ceva de-a gata ori sa flamanzeasca. 

Capricorn
Munca pentru acesti nativi e o corvoada, mai ales cand se afla in subordinea cuiva. Nu le place sa respecte reguli, mai ales atunci cand considera ca ei au dreptate si restul gresesc. Daca ar putea sa stea o viata intreaga pe banii parintilor nu i-ar deranja, dar nici n-ar zice multumesc. Au senzatia ca se descurca cumva, in vreun fel si ca norocul le tine partea in orice situatie. 

Daca ti-a placut a  » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !