All for Romania
Stiri din Romania si Diaspora

Cand a intrat pe ringul de dans cu totii se asteptau sa se faca de ras!! Insa in doar cateva secunde ii uimeste pe toti!!

Dansul este unul dintre cele mai elegante sporturi pe care le putem practica, si chair daca nu o facem la nivel profesionist cu totii iubim sa dansam fie in public fie siguri in casa.

In clipul postat mai sus il vedem pe un barbat putin mai grasut care intra pe ringul de dans, moment in care toti cei prezenti cred ca o sa se faca de ras. Insa cand muzica incepe si barbatul isi incepe dansul ii lasa pe toti cei prezenti fara cuvinte. Cu siguranta de-acum se vor gandi de doua ori inainte sa mai judece pe cineva la prima vedere!

Citeste si:

Au RAS de ei pentru ca erau Romani, dar cand au inceput sa Danseze, juratii italieni au ramas cu GURA Cascata. Cel mai SENZUAL dans pe care l-ai vazut vreodata!

Peste 270.000 de persoane au vizualizat acest film si l-au distribuit.

Pare un dans simplu la inceput, insa apoi devine ceva fenomenal.

Juratii au ramas fara cuvinte cand i-au vazut pe cei doi cum danseaza.

Tu ce parere ai? Distribuie sa vada si prietenii tai acest superb video:

Citeste si:

Paula Rad din Cluj la Românii au talent. Femeia de serviciu cu 11 ani de canto în spate care a făcut-o pe Andra să plângă

Paula Rad, în vârstă de 28 de ani din Zalău, dar care lucrează în Cluj Napoca ca femeie de serviciu, i-a impresionat pe jurații de la Românii au Talent.

Deși este absolventă de Conservator și are 11 ani de canto ea nu a reușit să profeseze în domeniu și lucrează ca femeie de serviciu.

Paula Rad are o voce și un talent rar întâlnite, iar Andra a fost atât de impresionată încât a apăsat butonul auriu care-i asigură un loc direct în semifinala Românii au talent, informează libertatea.ro

Paula Rad are 28 de ani și a venit la Cluj-Napoca din Zalău. Ea a cântat melodia “O mio babbino caro”

„Pentru că încă nu mi-am găsit un loc de muncă în domeniul muzicii, deși încă mai sper, am sunat pentru acest job, femeie de serviciu”, a povestit Paula.

”În cazul tău mi se pare o nedreptate, pentru ca mi se pare că pedeapsa pe lumea asta e prea puțină. Să le fie rușine, dar mă îndoiesc că le va fi”, a spus Florin Călinescu.

”Sper să ți se schimbe viața, tu ești un om care merită respectat, indiferent cu ce se ocupă. Ești speranța tuturor celor care n-au reușit până acum”, a spus și Mihaela Rădulescu la rândul ei.

loading...