Cand sa o ceri de sotie, in functie de zodia ei. Femeile Gemeni au o curiozitate innascuta

Daca vrei sa o ceri de nevasta, insa nu stii cand este momentul potrivit, poate ca este o idee buna sa consulti horoscopul. Astrologii spun ca poti gasi momentul oportun ghidandu-te dupa caracteristicile fiecarei zodii in parte.

Horoscopul zilei de 7 iunie: Balantele sunt foarte sociabile astazi

Iata cand sa o ceri de nevasta, in functie de zodia ei.

Berbec
Nativele zodiei Berbec sunt persoane nesofisticate, insa care prefera noutatea. Le stimuleaza elementele de prospetime, iar cand vor fi convinse ca in relatie se vor bucura mereu de lucruri noi care sa le suscite interesul vor spune DA.

Taur
Femeile Taur se tem de angajamentele parafate, carora le dau un inteles contractual. Totusi, in momentul in care barbatul de langa ele le confera suficienta incredere sa faca pasul cel mare, cererea in casatorie este doar o formalitate.

Gemeni
Femeile Gemeni au o curiozitate innascuta, de aceea au nevoie de nou in fiecare zi, mai ales intr-o relatie de durata. In momentul in care se simt iubite, intelese si incurajate in curiozitatea lor, poti sa inchiriezi salonul pentru nunta.

Rac
Femeile Rac acorda o importanta sporita familiei. De aceea ea are nevoie de un adapost sigur, de un stalp al familiei puternic si abia atunci va fi gata sa renunte la sprijinul parintilor pentru a-si petrece viitorul alaturi sot.

Leu
Femeile Leu vor sa cucereasca, insa se vor lasa cucerite doar de un barbat puternic, care sa o faca sa-l urmeze fara sa clipeasca. In momentul in care un barbat se poate ridica la standardele impuse de o femeie Leu, atunci poate indrazni si sa-i ceara mana.

Fecioara
Femeile Fecioara analizeaza fiecare aspect al vietii lor in cele mai mici detalii. Iar casatoria nu este un lucru pe care sa-l lase la voia intamplarii. Ele cauta intelegerea pe toata planurile cu barbatul de langa ele, precum si securitatea emotionala si materiala. Daca nu le au, nici gand sa se marite.

Balanta
Femeile Balanta vor sa aiba aceleasi idealuri cu partenerii lor. Un barbat poate indrazni sa ceara mana unei femei Balanta doar daca este sigur ca ii intelege si ii accepta valorile de viata. Altfel sansele sunt foarte mici, ca sa nu spunem inexistente.

Scorpion
Femeile Scorpion nu sunt firi prea emotionale. Pentru a putea cere in casatorie o femeie Scorpion, un barbat trebuie sa fie sigur ca aceasta il iubeste la nebunie. Daca nu, n-are nicio sansa sa ii fie acceptata propunerea.

Sagetator
Femeile Sagetator sunt romantice si nebunatice si vor accepta barbatul care va fi dispus sa traiasca la fel de copilaros ca si ele. Femeile Sagetator au cerinte emotionale ridicate si un barbat obisnuit nu se poate ridica la nivelul lor. Doar un barbat suficient de puternic va fi acceptat pentru casatorie.

Capricorn
Femeile Capricorn pretuiesc foarte mult iubirea si casatoria nu este un joc pentru ele.

 » Sursa: bzi.ro

loading...