Când și cum va naște Daniela Crudu. Vedeta va avea o fetiță: „Este sută la sută…”

Daniela Crudu, 33 de ani, va deveni mamă pentru prima oară. Vedeta a făcut anunțul în urmă cu câteva luni, iar recent a dezvăluit când va naște. Fosta asistentă TV a mărturisit că va avea o fetiță, iar acest lucru o bucură nespus de mult.

Daniela Crudu a mărturisit în nenumărate rânduri că și-a dorit foarye mult să devină mamă, iar acum dorința i s-a îndeplinit. Vedeta este însărcinată în patru luni și așteaptă cu nerăbdare marele moment în care își va ține bebelușul în brațe pentru prima oară.

Când va naște Daniela Crudu
Daniela Crudu trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Frumoasa brunetă va deveni mamă pentru prima oară la 33 de ani. Fosta asistentă TV este însărcinată în patru luni și a anunțat că va aduce pe lume o fetiță. Daniela Crudu va naște în luna mai a anului viitor și abia așteaptă să-și strângă în brațe copilul. Primele luni de sarcină au fost dificile pentru vedetă, dar acum se simte bine.

Invitată într-o emisiune TV, Daniela a dezvăluit sexul bebelușului. Vedeta a apelat la tehnologia din America și a primit un test cu sexul copilului ei.

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac.Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”,declara Daniela.

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru bebelușul ei
Daniela este nerăbdătoare să își strângă bebelușul în brațe. Vedea a spus că și-a cunoscut iubitul la o zi de naștere, iar de atunci au rămas împreună. Fosta asistentă TV s-a gândit deja la numele bebelușului și l-a anunțat în direct, la tv. Mai mult, Daniela a a mărturisit că își dorește să nască natural.

„Vreau să nasc natural. Deocamdată mă gândesc la copilaș, nu la nuntă. Dacă va fi băiat îi pun numele David, iar dacă va fi fată, Daiana. Nu am plănuit sarcina, așa a fost să fie.„, a declarat Daniela in urma cu cateva saptamani.

Bianca Drăgușanu vrea să fie nașa copilului Danielei Crudu
Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu au fost colege de platou în emisiunea lui Dan Capatos, iar cu timpul au devenit prietene. Ulterior, Daniela s-a mutat din România, dar relația lor de prietenie a continuat. Bianca Drăgușanu a declarat că își dorește să fie nașa copilului Danielei Crudu.

‘ Nu pot să cred așa ceva, eu până nu văd, nu cred. Sunt nașă dacă vrea, să mă pună nașă la copil. Doamne ajută, o să-i scriu. Știu că își dorea, mă bucur pentru ea, să dea Dumnezeu să aibă o fetiță amuzantă și deșteaptă, exact ca ea. Să dea Dumnezeu să fie sănătoasă, să aibă o sarcină ușoară, să ne auzim cu bine. Să mă pună nașă că sunt cea mai superbă, frumoasă și deșteaptă nașă. Aștept să-mi dea un semn să-mi spună că vrea să-i fiu nașă’, a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.