Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior: „Încep recuperarea. O să pot să merg la muncă…”

Când va reveni Cătălin Măruță la PRO TV, după operația suferită la picior. Cătălin Măruță a fost nevoit să se supună unei operații complexe la genunchi, după ce medicii l-au diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucișate. Prezentatorul a avut parte de toată grija și atenția din partea familiei, cât timp Adela Popescu s-a ocupat de show-ul „La Măruță”. Deși, soțul Andrei a explicat că va avea nevoie de câteva luni de fizioterapie pentru a putea merge din nou ca înainte, el se va întoarce la PRO TV destul de curând însă.

Cătălin Măruță a dat o veste bună fanilor, și anume, că la sfârșitul lunii ianuarie, va reveni pe platourile de filmare de la PRO TV. Prezentatorul a menționat că procesul de vindecare decurge excelent, dar că va mai dura pâna va putea merge fără nicio problemă. Momentan, Măruță se deplasează în cârje, așa că publicul este curios să vadă care va fi starea lui, la sfârșitul lui ianuarie, cînd va reveni în emisiune.

Cătălin Măruță: „Am un drum lung de parcurs”

Cătălin Măruță și-a exprimat recunoștința față de medicul care l-a operat și, la patru zile după operație, a precizat că se simte bine. Pe Măruță îl așteaptă acum o altă provocare, mai exact, procesul de recuperare, ce presupune o serie de ședințe de fizioterapie care îl vor ajuta să-și recâștige în întregime mobilitatea.

Cătălin Măruță va avea nevoie de șase luni pentru a se recupera complet

Medicul care l-a operat pe Cătălin Măruță a explicat că prezenatorul va fi nevoit să facă mai multe ședințe de kinetoterapie. Vedeta PRO TV se va vindeca complet abia după șase luni de la operație .

„Este foarte important ca recuperarea să fie făcută la un centru serios de către kinetoterapeuți buni. Durează până la 6 luni, iar pentru stabilirea vindecării complete și a revenirii la activitățile fizice zilnice, kinetoterapeutul va face câteva teste de control.

Toți pacienții încep, ghidați de kinetoterapeut, alergarea la 2-3 luni de la operație, vindecarea apărând, în funcție de particularitățile fiecărui pacient, la 5 sau 6 luni de la intervenția chirurgicală’, a menționat medicul care l-a operat pe Cătălin Măruță.