24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Cântăreața de muzică populară Denisa Gog a murit într-un accident. Artista avea doar 22 de ani

Vestea tristă a luat prin surprindere lumea artistică din România. Cântăreața de muzică populară Denisa Gog a murit într-un accident rutier, după ce o autoutilitară a intrat în mașina condusă de artistă. Tragicul eveniment s-a produs în comuna Dumbrăviţa, în apropiere de Timişoara.

Denisa Gog, cântăreață de muzică populară, și-a pierdut viața într-un accident rutier petrecut în comuna Dumbrăviţa, lângă Timişoara. Interpreta de muzică populară era și dansatoare în Ansamblul folcloric din Dumbrăvița. Amintim că în urmă cu trei luni, o altă artistă de muzică populară, Daniela Cușnir, a murit într-un eveniment rutier.

Cântăreața de muzică populară a murit într-un accident
Denisa Gog, cântăreață de muzică populară și dansatoare la ansamblul folcloric din Dumbrăviţa, avea doar 22 de ani. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut după ce un tânăr care conducea o autoutilitară nu a acordat prioritate într-o intersecţie și a intrat în mașina condusă de Denisa. În ciuda eforturilor depuse de medici, aceștia nu au mai putut face nimic să-i salveze viața tinerei.

„Un tânăr de 22 de ani a condus o autoutilitară pe strada Ghioceilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 22 de ani care se deplasa pe strada Mozart. În urma impactului, tânăra de 22 de ani a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Pasiunea pentru folclor era moștenită din familie
Într-un interviu acordat anul trecut, la postul local de televiziune, Dumbrăviţa TV, Denisa declara că pasiunea pentru folclor a fost moştenită din familie.

„Arta dansului pentru mine a fost ceva insfulat de la părinţi, de la bunici. Tot neamul meu a fost de dansatori sau cântăreţi. La 14 ani am început în Ansamblul Timişul. De când mă ştiu, eram la dans. Mi s-a insuflat această plăcere. Am simţit nevoia să fac asta. Pe partea cu cântatul, am avut susţinere maximă şi merg înainte”, declara Denisa Gog.

Familia Denisei este în stare de șoc
Apropiații și familia Denisei Gog sunt în stare de șoc după ce s-a aflat de tragicul accident care i-a curmat viața. Și aceasta cu atât mai mult cu cât interpreta de muzică populară era în floarea vârstei.

„Drum lin dragă Denisa, mare durere şi tristețe ai lăsat în urma ta (prin gravul accident de maşină suferit) D-zeu te-a vrut alături de el, multă putere şi mângâiere familiei să poată trece peste această grea pierdere”, „Nu pot să cred că nu mai eşti printre noi, Denisa. Ai plecat prea devreme lăsând în urma ta foarte multă durere. Dumnezeu să te odihnească în pace, drum lin spre cer. Dumnezeu să le dea putere părinţilor tăi să poată trece peste această pierdere”, „Nu mai am cuvinte, un om bun și curat! Dumnezeu să te odihnească în pace Denisa. Am aflat cu durere de trecerea în nefiinţă a colegei noastre de cântec”, sunt câteva dintre mesajele apropiaților.

Așadar, o întreagă comunitate este îndurerată după ce cântăreața de muzică populară a murit într-un accident rutier.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate