16.4 C
București
vineri, 7 mai 2021

Cântărețul Gabriel Dorobanțu va fi audiat la DIICOT! Ce s-a întâmplat

În aceste momente, celebrul cântăreț, Gabriel Dorobanțu este audiat la DIICOT. Conform declaraţiilor făcute de artist se pare că acesta este audiat în calitate de parte vătămată.

Cântărețul a afirmat, într-o postare publicată pe o reţea de socializare faptul că mai mulţi hackeri i-au spart conturile bancare.

Gabriel Dorobanțu este audiat la DIICOT în calitate de victimă
Conform declaraţiilor făcute de artist, Gabriel Dorobanțu a fost audiat în calitate de victimă la DIICOT. Acesta este o victimă a mai multor hackeri care i-ar fi spart conturile bancare şi au comandat produse scumpe în numele lui.

„Am făcut o cerere către bancă și banca mi-a restituit banii. Nu cred că sunt singurul care a pățit acest lucru. Am primit un semnal de la Vodafone că am făcut comandă pentru un telefon foarte scump. Am insistat că nu e comanda mea”.

Mai mult, Gabriel Dorobanțu s-a plâns că a avut mari probleme pe rețelele de socializare, după ce identitatea sa a fost furată. Persoane necunoscute au cerut bani altor utilizatori în numele artistului.

Adrian Nartea şi Gabriel Cotabiţă au fost şi ei victimele hackerilor români
Gabriel Dorobanțu nu este singurul care a căzut pradă hackerilor români care clonează cârduri. Se pare că și Adrian Nartea şi Gabriel Cotabiţă au avut şi ei de suferit din cauza acestor infracţiuni. Printre alţi artişti care au fost păgubiți se numără una dintre surorile trupei Bambi dar şi Jean de la Craiova.

Reţeaua de clonare a cardurilor îşi desfăşoară activitatea pe teriroriul României iar DIICOT a reţinut deja 4 persoane suspecte că i-ar fi păgubit pe artişti de mai multe sume de bani.

„Mi-au cerut să citesc practic acel ID number de pe cardul SIM. Ce aveam eu pe card, nu aveau ei în centrală.

În sensul că seria number nu corespundea. Cineva a sunat în centrală și s-a dat drept persoana mea și a cerut validarea unui alt SIM blank, într-un alt telefon, în altă parte”, a declarat Adrian Nartea.

Cine este Gabriel Cotabiță
Gabriel Dorobanțu este un artist renumit în România. Acesta a împlinit la începutul anului 2021, 68 de ani. Discret cu viața personală, Gabriel Dorobanțu este o prezență rară la mondenități, declarându-se fericit și mulțumit în oaza lui de liniște de la Cornu, unde și-a ridicat o căsuță frumoasă.

Interpretul melodiei ”Gara noastră mică”, scrisă de regretatul compozitor Dumitru Lupu, a stat internat și a precizat că medicii spitalului din Băicoi au făcut adevărate minuni.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate