Cara Delevingne și Ashley Benson, gesturi tandre la finala US Open 2019

Cara Delevingne și Ashley Benson și-au dat relația pe față și le-au arătat tuturor cât de mult se iubesc. Cele două dive au fost prezente în weekend la finala US Open 2019.

Cara Delevingne și Ashley Benson, gesturi tandre la finala US Open 2019

Dacă până acum câteva luni au încercat să își țină relația ascunsă de ochii lumii, de data aceasta au făcut publică povestea lor de iubire. Cara Delevingne și Ashley Benson nu au ezitat să se mângâie și sărute în văzul tuturor. De altfel, modelul Cara Delevingne declara că i-a fost frică de reacția oamenilor din jur.

‘Este înspăimântător. Înteleg de ce oamenilor le pasă atât de mult și nu vreau să păstrez secretul astfel încât oamenii să creadă că îmi este rușine de ceva. Însă nu am fost niciodată într-o relație în care lucrurile să fie atât de publice sau ca eu să postez imagini cu o altă persoană.

Am fost în punctul în care trebuia să o ținem secret în punctul în care am fost nevoite să păstrăm secretul sau cel puțin să nu ne dorim atenție și acum simt că sunt mândră că pot vorbi. Oamenii își fac propriile păreri și asta mă îngrijorează. Dacă este ceva benefic pentru tine nu vrei ca altcineva să îl schimbe, chiar dacă oamenii nu au, de fapt, acea putere’, a mărturisea Cara într-un interviu pentru ELLE U.K.