joi, 2 iulie 2020

Carantina nu i-a făcut bine lui Nicolae Guță! Manelistul a luat proporții de când cu izolarea

Știrile zilei

Horoscop 1 iulie 2020. Zi excelentă pentru mai multe zodii

Horoscop Berbec Nativii zodiei Berbec se vor confrunta cu probleme de sănătate, însă nativii vor trece repede acest hop. Sfatul...

Cum au aparut jocurile de noroc online

Daca in trecut pentru a participa la jocuri de noroc trebuia sa mergi intr-o locatie special destinata acestui lucru,...

Viorel Stegaru părăsit de Vulpița! Cu cine s-a mutat femeia

Barbatul din Blagesti a fost lasat cu ochii in soare! Veronica a plecat de acasa.Viorel Stegaru a fost părăsit...

Nicolae Guță a reușit să surprindă pe toată lumea atunci când a slăbit în mod spectaculos, dar minunea nu a ținut prea mult.

Manelistul a început să ia din nou proporții, iar cel mai clar se vede acest lucru acum, după perioada petrecută în carantină de toți românii.

Cea mai recentă apariție a lui Nicolae Guță i-a pus serios pe gânduri pe fani, având în vedere că se pare că manelistul a luat din nou proporții.

Nicolae Guță s-a îngrășat în carantină

Acest lucru este vizibil în promoul pentru una dintre noile sale piese, dar și în diversele clipuri pe care cântărețul le-a postat pe rețeaua de socializare Tik Tok.

În urmă cu ceva ani, Nicolae Guță se afla la polul opus al greutății. Manelistul a dat jos foarte multe kilograme și ajunsese atât de slab încât fanii l-au bănuit că ar fi avut vreo boală terminală.

Adevărul este că pur și simplu se cumpătase mai mult cu mâncarea. Nicolae Guță a recunoscut că este un adevărat gurmand și că mănâncă în cantități industriale. Așa că, tot ce a trebuie să facă a fost să se cumpăteze mai mult cu porțiile. Și cum a primit ajutorul iubitei Cristina la fiecare pas, a reușit să facă minuni!

Dacă va mai ajunge vreodată „Regele” la o astfel de formă fizică, asta rămâne de văzut. Cert este că, în ultima perioadă, nu prea s-a mai subțiat!

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Carantina nu i-a făcut bine lui Nicolae Guță! Manelistul a luat proporții de când cu izolarea 2