18.4 C
București
marți, 18 mai 2021

Carantina nu i-a făcut bine lui Nicolae Guță! Manelistul a luat proporții de când cu izolarea

Nicolae Guță a reușit să surprindă pe toată lumea atunci când a slăbit în mod spectaculos, dar minunea nu a ținut prea mult.

Manelistul a început să ia din nou proporții, iar cel mai clar se vede acest lucru acum, după perioada petrecută în carantină de toți românii.

Cea mai recentă apariție a lui Nicolae Guță i-a pus serios pe gânduri pe fani, având în vedere că se pare că manelistul a luat din nou proporții.

Nicolae Guță s-a îngrășat în carantină

Acest lucru este vizibil în promoul pentru una dintre noile sale piese, dar și în diversele clipuri pe care cântărețul le-a postat pe rețeaua de socializare Tik Tok.

În urmă cu ceva ani, Nicolae Guță se afla la polul opus al greutății. Manelistul a dat jos foarte multe kilograme și ajunsese atât de slab încât fanii l-au bănuit că ar fi avut vreo boală terminală.

Adevărul este că pur și simplu se cumpătase mai mult cu mâncarea. Nicolae Guță a recunoscut că este un adevărat gurmand și că mănâncă în cantități industriale. Așa că, tot ce a trebuie să facă a fost să se cumpăteze mai mult cu porțiile. Și cum a primit ajutorul iubitei Cristina la fiecare pas, a reușit să facă minuni!

Dacă va mai ajunge vreodată „Regele” la o astfel de formă fizică, asta rămâne de văzut. Cert este că, în ultima perioadă, nu prea s-a mai subțiat!

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate