16.4 C
București
vineri, 7 mai 2021

Care au fost ultimele cuvinte ale Cristinei, fata din Corabia care a murit la scurt timp după ce a născut

A trecut aproape o lună de când Cristina, tânăra mămică din Corabia, a murit imediat după ce a născut. Familia acesteia încă se află în stare de șoc, iar durerea celor dragi Cristinei nimeni nu o poate alina. Sora ei, Carmen, a postat pe rețelele de socializare câteva capturi ce conțin conversația dintre cele două, cu puțin timp înainte ca tânăra să nască.

Carmen, sora Cristinei Calistru, tânăra mamă din Corabia care a murit la câteva ore după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil a postat pe Facebook-ul său câteva capturi din conversația pe care au avut-o cele două.

În conversație, Cristina o ruga pe Carmen, sora ei, să facă o rugăciune pentru ea, pentru ca nașterea să decurgă așa cum trebuie. De asemenea, tânăra îi mărturisea surorii sale că are dureri și chiar se gândea să vină acasă și să stea până când medicul ei își făcea apariția în spital.

„Doamne ajută, surioara mea” i-a spus Cristina, surorii sale.

„Sunt alături de tine cu sufletul” i-a spus și Carmen.

„Să te rogi și pentru mine. Am emoții, mi-e fricuță” a mai spus Cristina Toncu Calistru, de parcă presimțea ceva.

Cristina Calistru a murit la scurt timp după ce a născut

Tânăra mămică de numai 30 de ani a murit la scurt timp după ce a născut cel de-al doilea copil, în spitalul din Caracal. După ce a suferit o hemoragie internă, Cristina a intrat în stop cardio-respirator și a fost transferată la spitalul din Craiova.

Tânăra din Corabia a ajuns la spital fără puls, iar medicii i-au aplicat metode de resuscitare timp de 35 de minute. Din păcate, totul a fost în zadar. Mai mult, soțul Cristinei, Alfred Ionuț, a trecut printr-o altă situație dramatică. Analizele bebelușului pe care soția sa l-a adus pe lume în urmă cu o lună nu au ieșit deloc bune, motiv pentru care a solicitat transferul micuțului la un spital mai competent. După ce s-a lovit ore întregi de refuzuri, pe motiv că nu sunt locuri în spitale, tăticul cu inima frântă a reușit să-și transfere bebelușul la spitalul din Slatina. În prezent, acesta se află în afara oricărui pericol, iar bărbatul încearcă, pe cât posibil, să se ocupe de ambii copii.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate