12.2 C
București
vineri, 7 mai 2021

Care este adevărul despre spectatorii care apar pe videowall la Românii au talent

Ediția a 11-a Românii au talent s-a filmat cum nu se poate mai inedit. Din cauza pandemiei, producătorii celui mai mare show de talente de la noi au găsit metoda perfectă pentru ca toți concurenții să aibă parte de reacții și aplauze: pe videowall, în spatele juriului, au fost amplasate imagini cu diverse persoane, astfel încât show-ul să fie complet. Dar cine sunt, de fapt, spectatorii de pe videowall-ul de la Pro TV?

În prima ediție a sezonului 11 Românii au talent, jurații au mărturisit că la numerele artistice ale concurenților vor asista 600 de spectatori, toți poziționați pe videowall.

În realitate, povestea nu este chiar așa și a suferit mici-mari modificări. Persoanele de pe videowall sunt persoane obișnuite, nu sunt cunoscute și nu sunt nici măcar în număr de 600.

Care este, de fapt, adevărul despre spectatorii de la Românii au talent, de pe videowall

La o simplă analiză putem vedea cum persoanele care îndeplinesc rolul de spectatori pentru concurenții de la Românii au talent se repetă în mai multe cadre, ceea ce denotă faptul că sunt mult mai puține și sunt multiplicate, în așa fel încât numărul lor exact să fie de 600. În imaginea de mai jos puteți vedea cu ușurință faptul că domnul care poartă un tricou portocaliu se repetă în mai multe imagini.

Același lucru se întâmplă și cu doamna în tricou roșu, dar și cu domnișoara blondă, care poartă tricou negru. Iar de aici…lucrurile sunt simple! Fiecare spectator în parte este multiplicat în imaginile de pe videowall, astfel încât numărul final să fie de 600. Mai mult, unele persoane apar în oglindă. Totul, pentru ca Pro TV să nu plătească mai multe persoane, pentru a fi spectatori… Ingenios, nu-i așa?

Din motive de siguranță și pentru a se evita răspândirea noului coronavirus, producătorii au apelat la această metodă a spectatorilor pe videowall. Oamenii nu sunt în direct, căci preselecțiile s-au filmat în toamna anului 2020, care au reacționat, la momentul respectiv, live, la fiecare prestație artistică avută de concurenții de la Românii au talent.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate