Care este diferența de vârstă între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu: „Și-a dorit foarte tare să aibă copii. Pentru el am făcut asta”

Betty Salam este mandra mamica a unui baietel in varsta de 4 anisori pe care il creste impreuna cu sotul ei, Catalin Visanescu.

Fiica lui Florin Salam a dat din casa și a vorbit despre relația pe care o are cu partenerul sau de viață, Catalin Visanescu. Frumoasa bruneta a dezvăluit faptul că diferență de vârstă dintre ea și Catalin nu a fost deloc un impediment, ba mai mult faptul că ea este mai mica cu 11 ani decât el a ajutat-o enorm în procesul de maturizare și în a lua decizii cât mai bune în viață.

Betty Salam, dezvaluiri despre relatia cu Catalin Visanescu

„Fiind mai mare cu 11 ani decât mine, și-a dorit foarte tare să aibă copii. Mai mult pentru el am făcut asta pentru că îl vedeam că își dorește foarte tare.

Abia atunci am realizat foarte tare când mi-am văzut copilul. Nu îmi dădeam seama ce înseamnă să ai copil. A fost o întâmplare la noi. Parca Dumnezeu l-a trimis. El a avut o problema, am mai vorbit pe la televizor despre asta, dar s-a înțeles greșit. Nu a fost să fie cu celelalte fete. S-a întâmplat la mine, a dezvăluit Betty Salam pentru wownews.

Betty Salam: „Oamenii nu or să audă că eu o să cant bine. El e unul”
Cât despre comparația cu tatăl ei, Betty a dezvăluit că nu este în regula să se facă astfel de legătură pentru că:” El este un artist în toată regula. Canta de-o viață. Sunt la început de drum, tocmai din cauza asta, eu nu am cum să cant manele.

Oamenii nu or să audă că eu o să cant bine. El e unul. Oamenii nu vor vedea chestia asta la mine, nu pot canta manele. Cant, dar nu la nivelul ăla. Mai bine am rămas aici, dar daca vreau eu să fac o floricica, mai fac. Am devenit foarte sincera. Daca deranjez pe cineva, ce contează.

Mie îmi place să muncesc foarte mult, să fiu fericita. Nu îmi place să mănânc semințe și să mă uit la Netflix. După ce am născut, am avut cea mai mare ambiție, eram în stare de orice să fac pentru cariera mea, dar a venit pandemia, a dezvăluit Betty Salam.