24.5 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est: ”Să sperăm că starea lui se va îmbunătăţi…”

Toată lumea se întreabă despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Ei bine, veştile nu sunt deloc bune, artistul fiind în continuare internat la Terapie Intensivă. În acest sen, colegii de trupă au făcut primele declaraţii.

Mihai Budeanu, unul dintre membrii de la 3 Sud Est, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Despre stare de sănătate a artistului nu sunt deloc veşti bune, fiind în continuare internat la Terapie Intensivă. Colegii acestuia au făcut şi primele declaraţii în acest sens.

Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est
Membrii turupei 3 Sud Est trec prin momente dificile după ce unul dintre colegii săi se afla în stare gravă după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Mai exact, Mihai Budeanu s-a infectat cutemutul virus din China iar veştile nu sunt deloc bune.

Acesta s-a aflat internat la Spitalul din Mangalia, însă în urmă cu o zi a fost transferat la Spitalul din Medgidia unde se afla la secţia AŢI!

Colegii cântăreţului au făcut şi câteva declaraţii pentru fanii lor şi au explicat ce se întâmplă cu acesta.

”Colegul nostru Mihai este internat în secţia de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă şi tratament de specialitate. Să sperăm că starea lui se va îmbunătăţi cât mai repede”, au scris băieţii de la 3 Sud Est!

Mai mult de atât, aceştia sunt de părere că nu este de glumă cu acest virus şi îi îndemna pe toţi să aibă grijă de starea lor de sănătate, dar şi să respecte măsurile impuse de autorităţi!

”Nu este de joacă cu acest virus!!! Aveţi grijă de voi şi de cei din jurul vostru respectând regulile de protecţie.Vă ţinem la curent cu starea lui Mihai”, a mai postat cei de la 3 Sud Est!

La Constanta, situaţia devine din ce în ce mai delicată
Municipiul Constanta intra în carantina de vineri seara, pentru două săptămâni, după ce incidenta cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 9 la mia de locuitori. Astfel, carantina va intra în vigoare vineri începând cu ora 20.00, pentru 14 zile.

„Carantinarea municipiului Constanta a fost propusă şi votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constantă, analiza avizata pozitiv şi de Institutul Naţional de Sănătate Publică în dată de 18 noiembrie a.c. Măsură va fi luată ca urmare a depăşirii ratei de incidenta cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori.

În acest moment, indicele în reşedinţa de judeţ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populaţia totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, a anunţat Prefectura Constanta.

Astfel, în Constanta este strict interzisă intrarea/ieşirea din zona carantinata prin alte zone şi cai de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene şi comunale.

Circulaţia şi staţionarea în spaţii publice a persoanelor este interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza Declaraţiei pe proprie răspundere, legitimaţie de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

În interiorul localităţii se interzice circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri;

Se permite oficierea slujbelor de înmormântare, doar în exteriorul clădirilor, cu participarea a maximum 20 de persoane;

Se permite oficierea stărilor civile cu prezenţa a maximum 20 de persoane în exteriorul clădirilor, şi respectiv 8 persoane în interiorul clădirii, cu respectarea regulilor de protecţie sanitară.

Se permite tranzitarea zonei carantinate de către persoanele care nu au domiciliul pe raza acestuia, fiind interzisă oprirea în localitate.

Ocupanţii unui autovehicul, dacă nu sunt membri ai aceleiaşi familii, au obligaţia de a purta masca de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate