Care sunt cele mai iubite femei din zodiac! Barbatii ar fi in stare sa faca orice pentru ele

Pentru anumite zodii feminine, barbatii ar fi in stare sa fac orice! Ei bine, acestea sunt doar patru la numar! Esti printre ele?

Da, stim, fiecare femeie din zodiac este inzestrata cu calitati unice, insa doar patru exceleaza cand vine vorba de iubit. Atrag barbatii ca un magnet si este foarte usor sa te indragostesti de ele. Sunt frumoase, capabile, independente si devin usor un exemplu pentru celelalte.

Sagetator

Femeia Sagetator este printre cele mai irezistibile. Stiu sa iubeasca pana la capat, dar si sa tradeze. Se dedica trup si suflet partenerului de viata si stie cum sa-i mentina fiorii iubirii. Langa ea, niciun barbat nu se poate plictisi: e copilaroasa, dar si sexy. Stie sa depinda de un barbat cand vrea atentie, dar sa fie si independenta in gandire si decizii. Barbatii fac orice pentru femeia Sagetator pentru ca ea stie sa-i aduca „la punctul de fierbere”.

Pesti

Femeia Pesti este este o doamna in adevaratul sens al cuvantului. Este mereu admirata de celelalte femei si orice barbat straluceste cand o are alaturi. Stie sa se descurce in orice situatie, sa iasa mereu invingatoare, sa conduca, sa fie femeia fatala. Barbatii sunt in stare de orice pentru o femeie din Zodia Pesti, insa doar cei care stiu sa o puna pe un piedestal si sa-i acorde respectul cuvenit sunt cei care o pot avea.

Capricorn

Femeia Capricorn este ancorata in realitate, este ca o busola in viata unui barbat, ca un ghid catre fericire si bunastare. Femeia Capricorn tinde catre implinire pe gtoate planurile, de aceea, orice barbat ar trebui sa se simta norocos daca o cucereste. Femeia Caprcorn este greu de cucerit, dar atunci cand se indragosteste, orice atinge parca se transforma in aur! Este sotia ideala si o mama buna!

Balanta

Femeia Balanta este frumoasa, eleganta, sclipitoare, mereu aranjata de parca e tot timpul in centrul atentiei.Calmitatea si rabdarea s

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !