Cariera, sanatate, dragoste, bani, avertizari. Ce surprize ne-au pregatit astrele pentru restul anului 2019

Berbec – Horoscop 2019
horoscop-2019 Roxana Lusneac CioriceanuAnul 2018 a fost pentru voi unul cu multe responsabilitati, restructurari la serviciu, acasa sau din punct de vedere emotional. A trebuit sa infruntati realitatea asa cum este ea, incercand sa va gasiti un echilibru. In anul 2019 vei fi deja obisnuit cu situatiile de acest fel, ca cele din anul 2018. Ele continua deci, numai ca, de data aceasta, vei fi mai determinat ca oricand sa rezolvi niste probleme si sa treceti cu bine de lectia pe care Saturn v-o trimite spre invatare – lectia rabdarii.

Horoscopul zodiei Berbec arata ca in 2019 va veti atinge din obiective. O sa va folosesti rabdarea ca pe o arma si asta va permite procesului vostru de evolutie sa curga in mod natural. Nu o sa va grabiti sa judecati pentru ca schimbarile intervenite va vor face mai puternic. Veti fi conectat cu tot ceea ce se intampla in jur si veti obtine respectul celor din jur.
Anul trecut, unii dintre voi ati avut parte de schimbari in bine in sectorul carierei. Altii, le vor avea in 2019. Asa ca fiti pe faza, pentru ca in acest an va puteti schimba si creste latura financiara.

Un alt aspect important pentru nativii zodiei Berbec, in 2019, il reprezinta spiritualitatea. Unii dintre voi, in special cei care aveti si luna in Berbec in harta personala, poate ati observat ca in ultimii ani ati devenit spirituali. Si anul acesta veti fi cu gandul la Dumnezeu, atenti la energii, semne sau credinte, iar acest lucru va va aduce o pace sufleteasca. Starea va atrage inevitabil multe schimbari in bine pe plan sentimental si al implinirii personale. Pentru voi, ceea ce era inainte insuficient, in 2019 va fi perfect!

Acum, veti tinde sa vedeti alta latura a lucrurilor si incepeti sa apreciati si chestiunile marunte. Faptul ca veti scoate latura spirituala la inaintare este un aspect foarte important/ interesant pentru voi berbecilor, pentru ca voi va aflati intr-o zodie de foc, practica, zodia lucrului cu mainile si cu mintea intr-un mod tehnic.
Asta insemna o evolutie la propriu a zodiei voastre si a voastra personala.

Din punct de vedere sentimental, anul 2019 va aduce berbecilor liniste, iubire, prietenii de calitate si momente frumoase. Comparativ cu 2018, 2019 va fi mult mai darnic.
Per total, dragi berbeci, ar trebui sa fiti rabdatori, spirituali si increzatori in puterea lui 2019. Financiar, veti avea un cont mai bogat.

Taur – Horoscop 2019
In cazul zodiei Taur, lucrurile sunt simple. In 2018, voi v-ati ,,antrenament’’ deja pentru cei 7 ani plini de lucruri bune care urmeaza sa vina pentru voi, incepand din 2019.
Da, ai auzit bine! Stiti cat de incercati ati fost in anii ateriori, asa ca cea ce se va intampla de acum incolo va fi pe meritate! In anul 2019 se vor regla conturile, la propriu si la figurat, intre voi si destin.

Horoscopul zodiei Taur este optimist.

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !