Carmen De La Sălciua, Primele Declarații Despre Sarcină! Anunțul Care I-A Surprins Pe Fani

Carmen de la Sălciua visează la ziua în care va deveni mamă. Artista a făcut primele declarații despre sarcină!

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Ca orice femeie, artista visează la ziua în care va deveni mamă.

Așadar, bruneta la dezvăluit fanilor când va deveni mămică.

Carmen de la Sălciua a făcut primele declarații despre sarcină
Artista este foarte activă în mediul online, unde își ține fanii la curent cu tot ce se petrece în viața sa profesională, dar și personală.

Pentru a socializa cât mai mult cu prietenii virtuali, Carmen organizează destul de des sesiuni de întrebări și răspunsuri pe rețelele sociale, deoarece nu vrea ca admiratorii ei să aibă curiozități nesatisfăcute despre ea.

Așadar, în urmă cu câteva ore, un internaut a profitat de ocazie pentru a afla când are de gând artista să devină mamă.

Răspunsul lui Carmen de la Sălciua nu a întârziat să apară. Ea a menționat că Dumnezeu o va binecuvânta cu acest dar când El va considera de cuviință.

„Când vine un bebe?”, a fost întrebarea pusă de un internaut.

„Când o vrea Dumnezeu”, a fost răspunsul sincer al interpretei de muzică de petrecere.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre conflictul dintre iubitul ei și soția lui
Carmen de la Sălciua a fost acuzată de soția iubitului ei că i-ar fi destrămat mariajul, însă artista a infirmat aceste acuzații și spune că

relația lor era de mai mult timp încheiată.

Chiar dacă în acte erau în continuare soț și soție, se pare că Marian Corcheș și partenera lui de viață erau despărțiți din punct de vedere sentimental.

„Credeți că pentru o amărâtă de răzbunare se face un asemenea circ? Aș intra eu în așa circ, așa cum mă știe publicul?! Tot timpul am afișat latura asta pașnică atunci când a fost vorba de un scandal.

De aceea nu dau declarații sau răspunsuri acestei femei, pentru că m-am săturat ca de pe numele meu să se iște tot felul de scandaluri.
Am spus de atâtea ori că eu nu am destrămat nicio căsnicie.

Am văzut negru pe alb discuțiile dintre ei, am văzut mesajele pe care el mi le-a arătat. Niciodată nu aș fi crezut un bărbat căsătorit dacă ar fi venit la mine cu versiunea că nu se mai înțelege cu nevasta. Mi-a arătat mesaje între ei care datează de prin august, când pentru mine el era un simplu om, nu existase niciun fel de conexiune între noi.

Ea îl sună pe el, îl ține la telefon, am asistat la discuții. Discuțiile dintre ei sunt la urechile mele. Se vorbește despre fosta lor relație că nu mai merge. Probabil ea nu vrea să lase relația asta să se termine. Mulți cunoscuți știu povestea lor care pot confirma că lucrurile nu stau așa. El i-a propus să divorțeze la notar, ea nu a vrut și el când a văzut că nu se poate nicicum, a intentat actele în instanță”, a declarat în urmă cu ceva timp Carmen de la Sălciua pentru WOWbiz.ro.