Carmen de la Salciua s-a decis sa spuna lucrurilor pe nume: ”Timp de trei ani a avut numai de castigat de pe urma mea”

Carmen de la Salciua este revoltata dupa ultimele declaratii pe care sotul ei – cei doi nu au divortat inca – Culita Sterp, le-a facut in spatiul public. Motiv pentru care a tinut neaparat sa riposteze. Din punctul ei de vedere, Culita Sterp exagereaza si denatureaza adevarul. A profitat de pe urma ei, iar asta duce 0 automat – la descalificarea lui ca barbat.

Carmen de la Salciua a declarat pentru wowbiz.ro ca a facut tot ce s-a putut pentru ca relatia dintre ea si Culita sa mearga. Numai ca nu s-a putut.
El nu poate vorbi despre moralitatea mea. Nu de altceva, dar eu am facut tot ce am putut ca sa ne salvam relatia. Dupa scandalul de la Resita, eu am fost cea care, desi stiam ce s-a intamplat, am iesit public si l-am aparat. Eu am fost cea care, de fapt, i-am dat ocazia sa devina cineva. Am tras de el cat am putut sa faca cursuri de canto, sa il ajut sa faca o cariera. Nu voiam sa ascult de nimeni care imi spunea sa merg doar eu la cantare, ca lor nu le place de Culita. Insistam, il duceam peste tot. Stiam ca m-a inselat, dar am trecut peste, incercam sa fac in asa fel incat relatia sa mearga, am sacrificat totul. Nu ascultam de nimeni cand mi se spunea ceva rau de el”, a declarat Carmen de la Salciua.

Ce spune Carmen de la Salciua despre dezvaluirile facute de Culita Sterp

Carmen de la Salciua: ”Timp de trei ani a avut numai de castigat de pe urma mea!”
Carmen de la Salciua s-a decis sa spuna lucrurilor pe nume, cu atat mai mult cu cat, spune ea, Culita Sterp a avut numai de castigat de pe urma ei.
”Cand am vazut ca relatia noastra nu se mai poate repara, am decis sa ne despartim. Am fost inselata cu prea multe femei, multe mi-au spus, am vorbit cu aproape toate, chiar daca sunt foarte putine care au recunoscut public ca i-au fost amante. Acum, vad eu, el incearca sa ma faca in toate felurile, scoate mesaje pe care le-am dat cu alt barbat, dupa ce nu am mai fost impreuna cu el, doar din razbunare. Bine ca nu pune si poze cu mine din momente intime, ca, cine stie, poate are si din-alea… Adica, nu pot sa inteleg cum poate fi asa… barbat, cum poate sa spuna lucrurile astea despre mine, avand in vedere ca, timp de trei ani, a avut numai de castigat de

 » Sursa: bzi.ro


APRECIAZA ARTICOLUL !