Carmen de la Sălciua și-a surprins, ieri, fanii când a anunțat că se căsătorește. Iată rochia de mireasă pe care a avut-o și unde au fugit cei doi, imediat, după eveniment.

Vestea că artista se căsătorește, marți, cu Marian Corcheș, i-a șocat pe toți. Chiar dacă fanii se așteptau ca cei doi să facă anunțul despre cel mai important eveniment din viața lor, Carmen le-a făcut tuturor o mare surpriză. Cântăreața nu și-a dorit să se facă prea mult „tam-tam”, și a organizat totul în secret. Asadar, nunta avut loc, doar, în prezența nașilor de cununie și a câtorva persoane apropiate. Artista a postat ieri un video, filmat în mașină, după ce s-a aranjat și după ce și-a pus voalul de mireasă pe cap. După încheierea importantului eveniment, Carmen a postat și câteva fotografii cu rochia de mireasă.

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit cu Marian Corcheş
Rochia, mulată în partea de sus, iar, în partea de jos cu trenă, i-a pus în evidență corpul. Tinuta a fost completată cu un voal lung și cu un buchet de trandafiri albi, iar în ceea ce privește partea de accesorii, cântăreața a ales să poarte un lănțișor în formă de inimioară.

FotoJet 7 2

Au plecat în luna de miere după cununia religioasă

Cei doi proaspăt căsătoriți au plecat, imediat, după eveniment în luna de miere. Carmen a postat o fotografie din aeroport, cu valiza și cu biletul, urmat de următorul mesaj:„Noi suntem în Aeroportul de la Cluj-Napoca, o să plecăm într-o destinație exotică. Așa că, înainte să decolăm am ținut să vă mulțumesc din inimă pentru tot ce faceți pentru noi, pentru toate gândurile voastre”, a declarat Carmen, pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat fosta soție a lui Marian Corcheș

Se știe faptul că, atât Carmen, cât și Marian, nu se află la prima căsătorie. Carmen a divorțat de Culiță Sterp, după doi ani de căsnicie, iar Marian a fost căsătorit, timp de trei ani, cu Bianca Avram. Fosta soție a mirelui este sceptică, în ceea ce privește iubirea dintre cei doi. Iată ce a declarat.

”Eu am mai spus-o că nu cred în iubirea lui, că nu cred în el. Amândoi sunt falși. Cum să cred în ei doi când văd că fac totul peste noapte? Eu nu cred în chestiile astea făcute din senin, nu a funcționat nici la mine .

Nu îmi doresc să o rănească și pe Carmen, ca pe mine. Eu nu cred în iubirea lui, joacă teatru cu ea și, din păcate, cred eu, Carmen a căzut”, a declarat Bianca, fosta soție a lui Marian, pentru FANATIK.