35.1 C
București
marți, 27 iulie 2021

Carmen Harra, predicţie înfiorătoare pentru 2021. Ce a putut să spună…

Carmen Harra a făcut o predicţie înfiorătoare pentru 2021. Clarvăzătoarea a vorbit de mai multe ori în ultima perioadă despre cum ne-a afectat pe toţi pandemia de coronavirus, cum şi când vom trece peste ea. La începutul anului 2020 Harra prevedea că va fi unul dificil, care va schimba destinul multor oameni, acum face primele previziuni pentru anul ce va veni în curând.

Despre anul 2021 prezicătoarea spune că vin lucruri pentru care nu suntem pregătiți.

Carmen Harra, predicţie înfiorătoare pentru 2021
Carmen Harra a prezis un an extrem de greu și că mulți dintre noi nu suntem pregătiți pentru ceea ce urmează.

„2021 este un an de eliberare, de revoluţii, în care lucrurile se întorc. Vibraţia lui 2021 schimbă toate nenorocirile pe care le-am avut în 2020, care a fost un an carmic, pe care oamenirea cred că nu l-a avut niciodată, niciodată perturbarea nu s-a produs atât de rău. Nenorocirea e că vin alte lucruri pentru care ar trebui să ne pregătim. Dar cum ne pregătim că suntem total neavertizaţi, neinformaţi şi colectiv speriaţi”, a spus Carmen Harra despre anul care începe peste doar o lună.

Ce a spus Carmen Harra despre perioada care urmează după pandemia de coronavirus
Carmen Harra a făcut o predicţie înfiorătoare pentru 2021 și a spus că trebuie să ne învățam mai multe lucruri din situația în care ne aflăm acum.

”Trebuie să ne mobilizăm să trecem peste situația asta. Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi.

Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi. Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească.

Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”, spunea Carmen Harra în urmă cu ceva timp.

Carmen Harra și-a schimbat numele
În urmă cu trei ani, Carmen Harra a deschis un proces în care a dat în judecată statul român prin Ministerul Finanțelor Publice, Poliția Română prin Ministerul Administrației și Internelor, Parchetul de pe lângă Tribunalul București, doi notari publici, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară și o bancă din București, în încercarea de a-și recupera o vilă cochetă din centrul Capitalei.

În respectivele documente oficiale, multe depuse chiar în toamna acestui an, se observă că fosta componentă a trupei Trio Expres și-a schimbat numele! Astfel, în dreptul clarvăzătoarei judecătorii bucureșteni au trecut următoarele noi date la rubrica nume: Rich Olivia (fostă Nicodivi Carmen Harra Doina Mureșan). De altfel, și unele firme din Statele Unite ale vedetei sunt trecute sub același nume.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate