Carmen Şerban a cântat duminică la nunta lui George Simion. Artista a ajuns în ultima clipă la Măciuca, după ce a gonit 800 km cu maşina prin Spania, iar avionul a avut întârziere

Carmen Şerban a cântat duminică în a doua zi a nunţii lui George Simion, la aşa-numita „Ciorbă de Potroace”.

Carmen Şerban a avut emoţii mari în a ajunge la Măciuca, ea sosind duminică seara la nunta lui George Simion, alături de Liviu Ciotoi. Artista a avut de onorat în weekend o nuntă tocmai la San Sebastian, în Ţara Bascilor, o nuntă care fusese amânată deja de trei ori.

După nunta de la San Sebastian, Carmen Şerban s-a grăbit să ajungă la aeroportul din Barcelona, de unde avea programat zborul de întoarcere, astfel că a gonit pe autostrăzile din Spania aproximativ 800 km. „Am luat o maşină de la Barcelona la San Sebastian şi de la San Sebastian la Barcelona şi am plătit şi o amendă de 100 de euro azi-noapte, la poliţia din Spania„, a declarat Carmen Şerban, la România TV.

La aeroportul El Prat, din capitala Cataluniei, supriză mare, aeronava care trebuia să o aducă în Bucureşti a avut o întârziere de două ore. În cele din urmă, avionul a decolat spre România, iar după ce a ajuns în Capitală, Carmen Şerban s-a grăbit spre Măciuca, unde a cântat duminică seară.

Artista a ținut să le facă o urare viitorilor miri. Mai mult, aceasta a susținut că a avut un rol important în alegerea rochiei de mireasă. „Sunt tineri și frumoși, se vede clar că se iubesc. Eu le urez să pășească cu dreptul în această nouă călătorie a vieții, iar atunci când vor veni și vremuri de restriște, să găsească putere de iertare și de înțelegere unul pentru celălalt.

Ilinca este o fată finuță și frumoasă cu un suflet aparte, a știut George ce să aleagă! La recomandarea mea, Ilinca a purtat o rochie superbă creată de designer-ul vestimentar la care și eu îmi fac ținutele de aproape 15 ani. Le urez mirilor George & Ilinca, sănătate, fericire și copii mulți și frumoși ca ei„, a spus Carmen Şerban.