Poltergeist. Casă bântuită într-o comună din judeţul Gorj. ”Toate le răstoarnă. Şi televizorul îl întoarce cu faţa în jos“  – video

Un caz de fenomene paranormale se petrece

Într-o casă dintr-o comună gorjeană au loc, se pare, fenomene paranormale. Familia ce locuiește în casă spun că este bântuită și au fost nevoiți să plece și să se refugieze la vecini.

Capul familiei, Victor Amuliu Dragotă,  un bărbat în vârstă de 42 de ani, povestește pentru publicaţia gorjonline.ro, că primele manifestări au apărut duminica trecută.

”De duminică seara, de la 8 la 8 jumate, bocănea în casă în pereţi. Bătea de patru ori şi se oprea. Am pus soţia să pună copilul să se urce şi să dea cu tămâie prin pod“.

Diferite obiecte din casă ar fi început să se mişte singure: ”Toate le răstoarnă, şi pat şi televizorul îl întoarce cu faţa în jos, le trage din priză…Uitaţi cum întoarsă televizorul. Şi acum e întors. Şi patul îl mută, şi masa o răstoarnă cu faţa în jos”, au povestit cei doi soţi.

Singura explicație pe care și-o oferă domnul Dragotă este că fosta lui soţie nu s-a ocupat să îi facă pomana de şapte ani fiului său care s-a spânzurat chiar de un nuc din curtea casei:

”Eu am trăit cu o soţie, mai înainte, şi a avut un băiat care s-a spânzurat aici când avea 22 de ani. Şi nu i-a făcut de şapte ani. Părintele zice că din cauza asta caută ceva el. Aici s-a spânzurat, la nucul ăsta. Şi crăcile la o parte le dă de acolo. A stropit părintele…”.

Cei doi soţi au chemat preotul satului pentru a alunga spiritele din locuinţă și că lucrurile ar fi început să se mişte de faţă cu el.

”Când citi părintele, sări bateria de la ceas, a tras pătura de pe pat, a dat cu ea jos, de faţă cu părintele. El zise că n-a văzut aşa ceva. A venit prima dată şi se sperie, zise că n-a mai văzut aşa ceva.

Apoi mai veni cu un preot. Şi bocănea în perete. Ei citeau mai departe. Ziseră să nu ne temem. Chiar acum după ce facă slujba i-am zis că bate tot mai des în pereţi şi a zis să fac o colivă şi să mergem să facă slujbă şi la cimitir”, suţin cei doi soţi.

Contactat telefonic de jurnaliştii gorjonline.ro, preotul de la Fărcăşeşti a refuzat să facă declaraţii pe această temă.