Câștigătorul Vocea României 2022

Finala Vocea României 2022 a fost câștigată de Iulian Nunucă, care merge acasă cu marele premiu de 100.000 de euro.

„Nu-mi vine să cred ce trăiesc. Premiul ăsta valorează mult în inima mea”, a spus Iulian.

Iulian Nunucă, câștigătorul de la Vocea României 2022, este din Pașcani, are 18 ani și a uimit încă de la audițiile pe nevăzute. În semifinală, concurentul din echipa lui Tudor Chirilă și-a impresionat până la lacrimi antrenorul, potrivit Unica.

„Muzica e tot ceea ce vreau să fac și prin asta îmi găsesc și liniștea și fericirea, toate emoțiile. Mama și doamna învățătoare m-au înscris la foarte multe concursuri la care pot să câștig premii”, mărturisea Iulian Nunucă cu ceva timp în urmă.

Tatăl și bunicul lui Iulian Nunucă sunt lăutari, unii extrem de cunoscuți în zona din care aceștia provin, astfel că, de mic copil, a crescut pe acordurile instrumentelor muzicale.

Recunoaște că nu îi este rușine să spună că face parte din etnia romilor și se bucură extrem de mult de faptul că familia lui îl susține și a înțeles decizia lui de a cânta alt stil muzical, potrivit Unica.

Iulian a fost prezent și în 2016 in finala unei alte emisiuni-concurs „Next Star”, de pe Antena 1.

Cei patru concurenți au făcut spectacol, vineri seara, în finala Vocea României 2022.

Locul patru a fost câștigat de Winael Baldus, locul trei de Teodor Debu, iar locul doi a fost ocupat de Andra Botez.

În semifinala de vinerea trecută au fost stabiliți cei patru finaliști. Din fiecare echipă a ajuns în ultima etapă câte un singur concurent.

De la echipa Tudor Chirilă, cel care a trecut mai departe a fost Iulian Nunucă, care vineri seara a interpretat piesa ”Bohemian Rhapsody”.

Team Irina Rimes a mers în finală cu Andra Botez, despre care fanii de la Facebook spun că a cântat ca un înger piesa ”I Will Always Love You”.

Echipa lui Denis The Motans a fost reprezentată în finală de Teodor Debu.

Smiley și Theo Rose au mers în marea finală Vocea României 2022 cu Winael Baldus.

Carla`s Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici au urcat pe scenă și au cântat, fiecare, alături de unul dintre finaliști.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans au urcat și ei pe scenă și au avut momente încărcate de energie alături de concurenții lor.