• Home
  • Monden
  • Cât a costat rochia fabuloasă a logodnicei lui Ianis Hagi

Cât a costat rochia fabuloasă a logodnicei lui Ianis Hagi

Cât a costat rochia fabuloasă a Elenei, logodnica lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, fotbalistul de 24 de ani cunoscut pentru performanțele sale pe teren, și-a unit oficial destinul cu iubita sa, Elena Tănase, într-o ceremonie fastuoasă de cununie civilă. Evenimentul a avut loc în prima zi de Crăciun, marcând astfel un moment de neuitat pentru cuplul îndrăgostit.

Cât a costat rochia Elenei Tănase, logodnica lui Ianis Hagi

Cununia civilă a fost organizată într-un cadru de lux la restaurantul Fratelli din Capitală, atrăgând atenția prin eleganța și rafinamentul său. Elena Tănase, mireasa, a impresionat într-o rochie splendidă din colecția Marchesa, evaluată la peste 8000 de euro.

Ianis Hagi, recent revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de 13 luni, și-a sărbătorit logodna într-un mod grandios, alături de familie și prieteni. Printre invitații de seamă s-au numărat Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep, consolidând strălucirea evenimentului.

Câți ani au Elena Tănase și Ianis Hagi

Ianis Hagi și Elena Tănase, amândoi în vârstă de 24 de ani, și-au început povestea de dragoste în Paris, orașul iubirii, unde Ianis a cerut-o de soție pe Elena. Originară din Constanța și absolventă a Colegiului Național Mircea cel Bătrân, Elena provine dintr-o familie prosperă de afaceriști, activând în domeniile imobiliare și agricultură.

Ianis Hagi a preferat să păstreze discreția cu privire la viața sa personală până la acest mare pas. „Relația mea îmi place să fie privată, pentru că așa îmi place să o am zi de zi”, declara Ianis, citat de Gândul.ro.

Cu ce s-a îmbrăcat Gică Hagi la nunta fiului său

Gică Hagi, tatăl mirelui și o legendă a fotbalului românesc, a fost prezent alături de soția și fiica sa, Kira. Apariția sa a atras privirile invitaților, îmbrăcat într-un costum de ceremonie negru și asortat cu un papion.

Ianis Hagi a organizat anterior o petrecere de logodnă într-un cadru intim la Constanța, pe 16 octombrie, marcând începutul unui nou capitol în viața sa alături de Elena Tănase.