3 C
București
miercuri, 20 ianuarie 2021

Cât câștigă un angajat din cadrul unui supermarket celebru!

Cât câștigă un angajat la Pepco? Probabil ti-ai mai pus aceasta intrebare. Magazinul polonez de haine, accesorii, jucării și produse de casă, este parte a holding-ului african Pepkor. Acesta are o rețea de peste 3.000 de magazine în 13 țări din Europa, cu aproximativ 30.000 de angajati la nivel global. Dar puțini sunt cei care știu ce salariu are un angajat la Pepco, magazinul tip discount.

In primul rand, pentru a te angaja la Pepco trebuie să ai cel puțin studii medii, să ai minimum doi ani experienață în retail, să cunoști limba engleză, să stii sa folosesti un PC și să ai rezistenta la stres. Conform undelucram.ro, un Adjunct manager la Pepco câștigă 2.900 lei, Casier si lucrator comercial, 2.900 lei, iar un simplu casier castiga 2.300 lei. Un director de magazin la Pepco câștigă 3.000 lei, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 300 de lei și un bonus lunar de 300 de lei, dacă se atinge targetul de vânzări.

De asemenea, si ceilalti angajati primesc bonusuri dacă sunt atinse targeturile. Te intrebi cum e candidatul ideal pentru aceste posturi de casier sau sef de tura? Conditiile suna cam asa: sa aibă abilitatea de a planifica și atinge obiectivele pe termen mediu sau lung, să conducă ca la carte o intreaga echipă și să fie un bun organizator.

Daca iti surade ideea, nu uita ca Pepco a deschis magazine în București, Alba Iulia, Deva, Mediaș, Slobozia, Buzău, Brăila, Focșani, Câmpina, Ploiești, Târgu-Jiu.

Spalatorie auto ploiesti

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate