Cat vor dura restrictiile in Germania. Anuntul facut de Angela Merkel

Știrile zilei

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau...

Obiectul misterios pe care l-a avut Ceaușescu atunci când a murit. Ce s-a întâmplat după moartea dictatorului

După execuția celor doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena, au existat numeroase mistere. După ce au...

China neagă apariția Covid-19 în Wuhan. Unde a apărut pentru prima oară

La aproape un an de când coronavirusul a apărut în lume, pentru prima oară în Wuhan, China încă pune...

Angela Merkel adeclarat ca este important sa fie mentinute unele dintre restrictiile antiepidemice in Germania pana cand intre 60% si 70% din populatie va avea imunitate la SARS-CoV-2.

„Stim de la alte epidemii ca virusul a fost mai mult sau mai putin invins cand intre 60% sau 70% din populatie a avut imunitate, fie pentru ca (oamenii) s-au vindecat, fie pentru ca au fost vaccinati. Atunci pot fi ridicate toate restrictiile. Pana atunci trebuie sa traim cu unele restrictii impuse de virus”, a mentionat cancelarul Germaniei, potrivit Agerpres.

Kendall Jenner and Friends Face Backlash for Halloween Party Amid the Pandemic

Merkel si-a exprimat speranta ca „in curand” primele vaccinuri vor fi autorizate. In Germania, s-au infectat pana in prezent circa 660.000 de oameni, ceea ce reprezinta aproximativ 0,8% din populatie.

Germanii nu vor fi obligati sa se vaccineze

De asemenea, Cancelarul german a ma spus ca va incepe perioada de vaccinare dupa un plan bine pus la punct de guvernul federal si de cele 16 landuri, cu sprijinul tehnic al mai multor organisme independente, precum comisia permanenta pentru vaccinuri, Academia de Stiinte Leopoldina si Comisia Etica.

Angeka Merkel a declarat ca, in principiu, mai intai vor fi vaccinati lucratorii din caminele de batrani, medicii si persoanele care fac parte din categoriile de risc, care „sunt multi in tara noastra”.

Nimeni nu va fi obligat sa se vaccineze, va fi decizia fiecaruia, a mai spus cancelarul german.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă