18.3 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

Câtă avere i-a lăsat Ionela Prodan, fiicei sale Anamaria. Peste 80 de milioane de euro

Ionela Prodan a fost una din cele mai de succes artiste de muzică populară din România. Vedeta i-a lăsat fiicei sale Anamaria Prodan o moștenire de peste 80 de milioane de euro, din totalul averii sale care s-a împărțit egal între frați. După cum chiar ea declara din averea moștenită, dar și din afacerile sale cu transferuri de fotbaliști a reușit să adune o avere consistentă. Motiv pentru care își permite luxul în care trăiește.

Anamaria Prodan a fost prima care a știut că mama sa a murit

Anamaria Prodan și Ionela Prodan au fost foarte apropiate, pe patul de moarte ea a avut grijă ca nimic să nu-i lipsească mamei sale în ultimele zile de viață. HUFF a anunțat decesul artistei în exclusivitate, iar anunțul a fost făcut public de familie abia la două zile după contestatul nostru articol.

În zecile sale de interviuri și chiar și în reality show-ul pe care l-a prezentat la Antena Stars și Euforia TV, Anamaria Prodan amintea des de mama sa și de certurile lor, fiind firi extrem de diferite, dar se calmau rapid pentru ca mereu ceda una dintre ele.

Fiind aproape, cealală fiică fiind stabilită în America, Anamaria Prodan a fost cea care s-a îngrijit de mama sa și artista a considerat că merită să moștenească mare parte din avere.

Sora sa nu a avut nimic de comentat, fiind o familie unită și știind că fiica cea mică o duce la cei mai buni doctori și-i oferă cel mai bun tratament.

Pe lângă averea lăsată de mama sa, Prodanca mai încasează și acum drepturile de autor ce-i revin în urma difuzării de către televiziuni sau radiouri ale melodiilor sale.

Viorel Iliescuhttps://viorel.ro
Fondatorul ziarelor All for Romania si The Press, marketing manager al Agentiei de Presa A.M. Press si fondator al CloudX Digital Agency.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate