Cătălin Botezatu, mesaj din Turcia. Designerul este de nerecunoscut. Fanii s-au speriat.

1.244

Cătălin Botezatu a postat un mesaj de ultimă oră după intervenția chirurgicală la colon suferită în Turcia. Creatorul de rochii și lenjerie intimă este vizibil îmbătrânit și îngălbenit la față, iar fanii sunt extrem de preocupați de aspectul său fizic. Mulți cred că starea lui este mai gravă decât spune, mai ales după cea mai recentă fotografie postată de designer.

Cătălin Botezatu, transfigurat după operația din Turcia
Imaginea postată aseară de Botezatu pe Instagram a strâns peste 20.000 de aprecieri, iar la mesajul său au comentat mai multe vedete. Ilinca Vandici și cântăreața Elena Ionescu se numără printre divele care s-au arătat aproape de creatorul de modă, urându-i însănătoșire grabnică acestuia.

„Bună seara! Vă doresc un weekend liniștit! În ceea ce mă privește îmi revin încet dar sigur, am făcut un nou control la @medicanahealthgroup, și în curând totul va intra în normal! Mulțumesc încă o dată celor care mi-ați scris mii de mesaje și sunt fericit că nu m-ați uitat!”, a scris Botezatu pe Instagram.

Ilinca Vandici și Elena Ionescu, mesaje pentru designer
Ilinca Vandici a scris: „Regele nostru divin! Cum să te uităm? Te iubim și suntem alături de tine întotdeauna”. Elena ex-Mandinga a scris și ea un mesaj: „Toate gândurile bune spre tine! Doamne ajută!”

„Dumnezeu să te binecuvinteze Cătălin, mă rog cu credință pentru tine, Iisus e cel care te poate vindeca complet!”, i-a scris și o admiratoare.

Citeste si: Adelina Pestrițu, din nou însărcinată? “Suntem pregătiţi să primim un băieţel”

Adelina Pestrițu și soțul său, Virgil Șteblea, sunt în culmea fericirii. La un an după ce au devenit părinții unei frumoase fetițe, Zenaida, cei doi își doresc foarte mult și un al doilea copil, iar în lumea showbiz-ului a apărut deja zvonul potrivit căruia fosta prezentatoare TV ar fi din nou însărcinată.

Cum comentează Adelina Pestrițu zvonul că ar fi însărcinată
Într-un interviu acordat recent, frumoasa brunetă nu a pus capăt speculațiilor, ba din contră, a dezvăluit că întreaga familie este pregătită să întâmpine un nou membru. Chiar și Zenaida așteaptă cu nerăbdare un frățior cu care să se poată juca.

„E adevărat că ne dorim din tot sufletul și un băiețel. Am lucrat la asta intens în ultima vreme. Noi suntem pregătiți ca să primim și un băiețel, să întregim familia”, a declarat Adelina pentru Click.ro. Iată că, la doar un an de la nașterea Zenaidei Maria, vedeta își dorește să rămână din nou însărcinată pentru ca micuții să crească practic împreună. ”Și Zeni își dorește un frățior, să aibă cu cine se juca. E adorabilă, nu ne putem dezlipi de ea. Când ies cu Virgil, ea rămâne cu bunica. Ne-a fost de mare ajutor”, a declarat Adelina Pestrițu pentru click.ro.

Adelina Pestrițu și-a pierdut ambii părinți în aceeași săptămână
Chiar dacă acum este o soție și o mamă împlinită, Adelina Pestrițu a trecut și prin momente difcile, care au marcat-o pentru totdeauna. Ambii bunicii ai frumaosei vedete au încetat din viață în aceeași săptămână, după cum a povestit aceasta cu sinceritate, într-un interviu.

„Mi s-a întâmplat ca în decursul unei singure săptămâni să am două decese în familie. Bunicile mele s-au dus, din păcate, iar eu seara, la Wowbizz, trebuia să dansez şi să apar super fericită şi împlinită. Nimeni n-a observat că, de fapt, în sufletul meu este haos. Dimineaţa am fost şi am luat-o pe bunica de morgă, seara a trebuit să fiu super strălucitoare şi să pară că nimic nu s-a întâmplat. Iar în sufletul meu îţi dai seama că sufeream enorm, îmi venea să plâng în direct. Dar m-am ţinut de tare ca să nu stric dispoziţia celor care ne urmăreau în fiecare seară, pentru că ei nu aveau nicio vină cu ce se întâmpla în viaţa mea”, a dezvăluit Adelina Pestrițu.

loading...
Loading...

Cmentariile sunt închise