16.4 C
București
vineri, 7 mai 2021

Cătălin Morosanu, mesaj pentru soţia sa după ani de zile de relaţie: Am rămas împreună! A fost lângă mine

Potrivit mărturisirilor făcute de Cătălin Morosanu, el şi partenera sa de viaţă nu au niciun motiv să divorţeze. Mai mult, luptătorul K1 a împărtăşit o veste extraordinară: “lucrează” la al doilea copil. În cadrul interviului oferit recent, el a afirmat: “Avem un copil minunat şi o să mai facem încă unul”.

“Suntem împreună de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine şi când stăteam la cămin şi împărţeam împreună o conservă de ton sau ceva şi acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soţia mea şi frumoasă şi eu…

Moartea din Carpaţi, uită-te la mine. Am avut norocul ăsta, mi-a dăruit o fetiţă frumoasă. O cheamă Natalis şi nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, ştia care este plată, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat şi ea 2 facultăţi, economia şi stomatologia, acum lucrează şi ea.

Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul şi uite aşa resusim să ne împingem şi reuşim să fim o familie. Eu respect femeile din două motive: datorită mamei mele şi soţiei mele, pentru că am văzut că există şi astfel de femei”, a declarat Cătălin Morosanu în cadrul unui interviu acordat pentru “Acces Direct”.

Scandal la Survivor România, după ce Jador și Moroșanu au sărit la bătaie
În ediția difuzată duminică a Survivor România, Cătălin Moroșanu a fost plin de nervi. Acesta s-a enervat după proba disputată cu unul dintre „războinici”. După cum era de așteptat, a apărut și o primă dispută între concurenţi. Încă din a doua probla, Jador şi Moroşanu au fost foarte deranjaţi de atitudinea „războinicilor”.

Astfel, Jador, Moroşanu. de la „faimoși”, şi Starlin, concurentul din echipa „războinicilor”, s-au luat la harță. Cei trei au început să se certe după confruntarea pe traseu dintre Morşanu şi Starlin. Punctul a fost câştigat la limită de „războinic”, ceea ce l-a ofticat pe Cătălin Moroşanu.

Mai mult, Jador a încercat să îl felicite pe Starlin, iar acesta a făcut un gest de aroganţă. Nervos, Jador i-a declarat război coechipierului din echipa rivală.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate