Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, tot mai aproape de căsătorie? Scene tandre din vacanță cu cei doi îndrăgostiți

Îndrăgitul chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru par să se îndrepte către căsătorie, ținând cont cât de frumos a evoluat relația lor. La începutul acestei veri, cei doi au făcut echipă la America Express și-i vom putea vedea pe micile ecrane în curând. În prezent, reveniți în țară de la acest reality-show, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt într-o binemeritată vacanță pe plaiurile maramureșene.

Cine ar fi crezut că chef Cătălin Scărlătescu, burlac convins, vânat de multe domnișoare, va ajunge să vorbească despre căsătorie și să fie atât de „topit” în brațele unei femei? Cea care i-a pus capac este superba actriță Doina Teodoru, fostă câștigătoare a show-ului „iUmor”, sezonul 3. După aventura trăită împreună, la filmările „America Express”, cei doi se relaxează și se bucură de călătorii, prin țară.

Cătălin Scărlătescu, în vacanță cu iubita
Pe Doina Teodoru și pe Cătălin Scărlătescu îi vom vedea împreună pe micul ecran, la America Express, emisiune pe care au filmat-o în America Latină, în locuri incredibile. Cei doi s-au întors de puțin timp acasă și încearcă să se bucure de vacanță, după o asemenea aventură. Doina Teodoru și chef Cătălin Scărlătescu se află în Maramureș, la o pensiune superbă, și au confiscat multe inimi pe Instagram cu o imagine de acolo. În imagine se vede cum durul Cătălin stă tolănit în iarbă, iar firava lui iubită s-a abandonat la el în brațe. Le stă tare bine împreună și se potrivesc, mai ales că au același tip de umor: se tachinează cu sarcasm, dar au și autoironie.

„Printre mașini, printre tramvaie / Actorul se grăbea firesc / Urma să vină-un nor de ploaie / Sarmalele se dezlipesc”, a scris juratul de la „Chefi la cuțite” în dreptul imaginii.
Doina Teodoru i-a răspuns scurt: „Ars poetica” (artă poetică).

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, tot mai aproape de căsătorie?
Întrebat ce o să facă atunci când va veni momentul cu inelul, adică logodna, chef Cătălin Scărlătescu (49 de ani) a spus că mizează pe spontaneitate. A declarat că este de un an cu Doina Teodoru (33 de ani), că dragostea l-a lovit din plin și că are tot ce și-a dorit vreodată.

„La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu (n.r. – referitor la nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Referitor la modul în care s-a înfiripat idila dintre el și Doina Teodoru, îndrăgitul chef spune că a fost ceva spontan și s-a petrecut în urmă cu mai bine de un an.

„Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut… A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat”, a mai precizat Cătălin Scărlătescu.