CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU, DEZVĂLUIRI DIN PERIOADA ÎN CARE LUCRA PENTRU GIGI BECALI. CU CE ÎL ARE ”LA MÂNĂ” FOSTUL BODYGUARD PE LATIFUNDIARUL DIN PIPERA

Fostul bodyguard al latifundiarului din Pipera vine cu noi dezvăluiri. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Cătălin Zmărăndescu a vorbit atât despre viața sa personală, cât și despre cea profesională. Acesta a menționat că deține foarte multe informații atât despre Gigi Becali, cât și despre alte nume importante din România.

Cătălin Zmărăndescu este cunoscut pentru faptul că a fost timp de 16 ani bodyguard-ul lui Gigi Becali. În anul 2019, el a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, după ce a fost implicat în sechestrarea celor care i-au furat mașina patronului FCSB. Deși putea să vorbeasă în fața oamenilor legii, fostul multiplu campion național la lupte libere a ales să îi rămână loial lui Gigi Becali și să păstreze doar pentru el informațiile pe care le deține.

Cătălin Zmărăndescu: ,,Mai am momente de amnezie”

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a fost întrebat de către Denise Rifai care sunt lucrurile cu care îl are la mână pe Gigi Becali. Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că nu îl are la mână cu nimic. Mai mult, potrivit spuselor sale, există anumite lucruri care sunt ,,îngropate prea adânc”, încât să le dezvăluie.

,,Cătălin Zmărăndescu: Cu nimic! Cu absolut nimic. Sunt lucruri care odată ce le-ai îngropat, trebuie să rămână îngropate. Este a doua întrebare la care eu chiar nu pot să răspund. Sunt îngropate prea adânc ca să pot să le scot la suprafață.

Denise Rifai: Dar au răspuns?

Cătălin Zmărăndescu: Probabil ar fi un răspuns. Atâta timp cât nimeni nu-mi face rău, eu de ce aș face rău cuiva, simplu (…) Nu sunt atacat, nu sunt supărat.

Denise Rifai: În cazul în care ați fi atacat?

Cătălin Zmărăndescu: Vom vedea cum sunt atacat și cu ce sunt atacat și atunci vom vedea și cum răspund, până atunci, pace și bunăstare (…)

Denise Rifai: Sunt informații cu care îl aveți pe Gigi Becali la mână, dar nu vreți să le faceți publice?

Cătălin Zmărăndescu: Sunt amnezic. Recunosc, mai am momente de amnezie”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea ,,40 de întrebări”, moderată de Denise Rifiai.