sâmbătă, 23 mai 2020

Câți ani are fetița Vulpiței. Maria a fost lăsată în grija socrilor, la Blăgești

Știrile zilei

Serbia a deschis granițele pentru toată lumea, fără testare sau carantina

Frontierele Serbiei au fost deschise de vineri, ora 0.00, pentru toți străinii, fără testare sau carantina. Guvernul de la Belgrad...

Vela anunţă că a aprobat zboruri charter pentru mai multe destinaţii

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara că a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe...

Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.255 de morţi la 94.661 de decese

Statele Unite, cea mai îndoliată ţară de epidemia covid-19, au înregistrat 1.255 de morţi în ultimele 24 de ore,...

Vulpița a venit la Acces Direct în urmă cu mai bine de 3 luni și de atunci nici că mai vrea să renunțe la viața frumoasă pe care o duce în Capitală. Apare la tv zilnic, și-a lansat și o melodie alături de Axinte, dar și o colecție de haine personalizate pentru „fanii” ei și are o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare.

Deși în București duce o viață la care alții doar visează, un singur lucru o face pe Vulpiță să-și mai aducă aminte, din când în când, de locul din care a plecat, Blăgești.

Veronica Stegaru a lăsat-o la Blăgești pe fetița ei pe nume Maria, iar de când a venit în Capitală, micuța a rămas în grija bunicii din partea tatălui. Chiar dacă de Paște cei doi soți Stegaru au trimis acasă pachete cu câteva alimente și jucării, traiul pe care îl duce fiica lor la Blăgești nu este tocmai unul bun, căci ne amintim cu toții că Veronica și Viorel nu au condiții bune acasă și înainte cu greu își duceau viața de pe o zi pe alta.

Micuța Maria are aproape 3 anișori și, potrivit informațiilor din presă, întreabă mereu de părinții ei și plânge de dorul lor. Cu toate acestea, Vulpița și Viorel continuă să apară la Acces Direct, iar pentru prezența lor în emisiunea de la Antena 1 primesc bani grei – 100 de euro pe zi.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă

- Advertisement -Câți ani are fetița Vulpiței. Maria a fost lăsată în grija socrilor, la Blăgești 1