luni, 21 septembrie 2020

Câți ani are fetița Vulpiței. Maria a fost lăsată în grija socrilor, la Blăgești

Știrile zilei

Trebuie sa stii asta! Cum sa supravietuiesti unui infarct cand esti singur!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a carei inima bate necorespunzator...

Drama trăită de o femeie de 68 de ani după ce s-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai tânăr. Ireal ce...

O femeie de 68 de ani din Marea Britanie trăiește o dramă după ce s-a îndrăgostit de un bărbat...

Bărbatul crescut de lupi are un mesaj terifiant pentru oameni. Ireal ce au fost în stare să-i facă!

Marcos Rodriguez Pantoja, un bărbat care susţine că a fost crescut de o familie de lupi, alături de care...

Vulpița a venit la Acces Direct în urmă cu mai bine de 3 luni și de atunci nici că mai vrea să renunțe la viața frumoasă pe care o duce în Capitală. Apare la tv zilnic, și-a lansat și o melodie alături de Axinte, dar și o colecție de haine personalizate pentru „fanii” ei și are o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare.

Deși în București duce o viață la care alții doar visează, un singur lucru o face pe Vulpiță să-și mai aducă aminte, din când în când, de locul din care a plecat, Blăgești.

Veronica Stegaru a lăsat-o la Blăgești pe fetița ei pe nume Maria, iar de când a venit în Capitală, micuța a rămas în grija bunicii din partea tatălui. Chiar dacă de Paște cei doi soți Stegaru au trimis acasă pachete cu câteva alimente și jucării, traiul pe care îl duce fiica lor la Blăgești nu este tocmai unul bun, căci ne amintim cu toții că Veronica și Viorel nu au condiții bune acasă și înainte cu greu își duceau viața de pe o zi pe alta.

Micuța Maria are aproape 3 anișori și, potrivit informațiilor din presă, întreabă mereu de părinții ei și plânge de dorul lor. Cu toate acestea, Vulpița și Viorel continuă să apară la Acces Direct, iar pentru prezența lor în emisiunea de la Antena 1 primesc bani grei – 100 de euro pe zi.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă