Câți ani are fetița Vulpiței. Maria a fost lăsată în grija socrilor, la Blăgești

Știrile zilei

Tratamentul RUSESC natural pentru combaterea VARICELOR

Majoritatea femeilor suferă de această boală a varicelor. Fie că vorbim despre venele groase care ies în relief sau...

Obiectul misterios pe care l-a avut Ceaușescu atunci când a murit. Ce s-a întâmplat după moartea dictatorului

După execuția celor doi foști dictatori, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena, au existat numeroase mistere. După ce au...

China neagă apariția Covid-19 în Wuhan. Unde a apărut pentru prima oară

La aproape un an de când coronavirusul a apărut în lume, pentru prima oară în Wuhan, China încă pune...

Vulpița a venit la Acces Direct în urmă cu mai bine de 3 luni și de atunci nici că mai vrea să renunțe la viața frumoasă pe care o duce în Capitală. Apare la tv zilnic, și-a lansat și o melodie alături de Axinte, dar și o colecție de haine personalizate pentru „fanii” ei și are o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare.

Deși în București duce o viață la care alții doar visează, un singur lucru o face pe Vulpiță să-și mai aducă aminte, din când în când, de locul din care a plecat, Blăgești.

Veronica Stegaru a lăsat-o la Blăgești pe fetița ei pe nume Maria, iar de când a venit în Capitală, micuța a rămas în grija bunicii din partea tatălui. Chiar dacă de Paște cei doi soți Stegaru au trimis acasă pachete cu câteva alimente și jucării, traiul pe care îl duce fiica lor la Blăgești nu este tocmai unul bun, căci ne amintim cu toții că Veronica și Viorel nu au condiții bune acasă și înainte cu greu își duceau viața de pe o zi pe alta.

Micuța Maria are aproape 3 anișori și, potrivit informațiilor din presă, întreabă mereu de părinții ei și plânge de dorul lor. Cu toate acestea, Vulpița și Viorel continuă să apară la Acces Direct, iar pentru prezența lor în emisiunea de la Antena 1 primesc bani grei – 100 de euro pe zi.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă