• Home
  • Timp liber
  • Catinca Roman rupe tăcerea despre Petre Roman, la cinci luni de la moartea mamei sale! Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara priveghiului

Catinca Roman rupe tăcerea despre Petre Roman, la cinci luni de la moartea mamei sale! Ce s-a întâmplat, de fapt, în seara priveghiului

449390343 879469007544865 2965373064420057390 n

Catinca Roman a decis să vorbească deschis despre Petre Roman la cinci luni după pierderea mamei sale, Mioara Roman. Într-un interviu recent, ea a împărtășit cum absența mamei o afectează profund și a menționat evenimentele din seara priveghiului.

Familia Roman a traversat o perioadă extrem de dificilă odată cu decesul Mioarei Roman, acum cinci luni. Catinca și sora ei, Oana, au fost profund afectate de pierderea mamei lor. În timpul interviului, Catinca a abordat și subiectul relației cu Petre Roman, fostul soț al mamei sale, și a povestit despre momentul în care acesta a venit la priveghi pentru a-și lua rămas-bun.

Conform declarațiilor Catincăi, relația dintre ea și Petre Roman s-a deteriorat atât de mult încât nu au schimbat nici măcar două cuvinte la priveghi. Ea a subliniat că nu mai au nicio comunicare între ei.

Întrebată despre absența lui Petre Roman la înmormântare, Catinca a declarat: “Petre Roman a participat doar la priveghiul Mioarei Roman, dar nu la înmormântare. Aceasta a fost o decizie care a stârnit multe discuții în mediul online.”

Catinca Roman a mărturisit că durerea pierderii este greu de suportat și că ea și sora ei încearcă să găsească pacea și să înfrunte golul lăsat în urma mamei lor.

Alte articole recomandate