joi, 1 octombrie 2020

De necrezut! Hoții au dezgropat sicriul unui tânăr de 18 ani. Iată ce au furat aceștia!

Știrile zilei

Alexandru Rafila explică recordul de îmbolnăviri cu coronavirus. Ce va urma în România

Profesorul Alexandru Rafila crede că numărul mare de cazuri de coronavirus înregistrat în ultimele zile în România e cauzat...

Prognoza meteo iarnă 2020-2021: Când vin ninsorile în România?

Deşi de abia a început toamnă, însă multe persoane se întreabă cum va fi vremea în iarna 2020 -...

Ce a scris presa americană despre primarul mort din Deveselu

Întâmplarea bizară de la alegerile locale de duminică dintr-o comună din România a ţinut prima pagină a ziarelor atât...

În comuna Săulești, județul Gorj, mormântul unui băiat de 18 ani a fost profanat pentru doar 50 de lei. Părinții tânărului sunt îngroziți și indignați. Mădălin a fost înmormântat în prima zi a anului nou. Cu doar câteva zile înainte de Anul Nou, a pierdut lupta nu necruțătorul cancer. Familia mergea aproape zilnic la cimitir, la mormantul băiatului. Ultima dată când tatăl lui Mădalin a făcut acest lucru, sicriul lui Mădălin era deschis.

Încă nu au fost prinși hoții. Oamenii legii spun că aceștia căutau aur, însă negăsind ceea ce căutau, s-au mulțumit cu cei 50 de lei, pe care băiatul îi avea pe piept. Mădălin a fost îngropat în costum de mire și i s-au pus bani pe piept, respectand tradiția.

Primarul comunei, Constantin Drăghici, a fost primul care a ajuns la mormântul băiatului, observand și el că plăcile de beton erau îndepărtate și sicriul deschis.

loading...
- Advertisement -

Advertoriale promovate

Alte articole pe aceiași temă