„Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim” – O femeie de 42 de ani din Argeș a născut de 20 de ori

Un caz incredibil! La cei 42 de ani ai săi, Georgiana Văcaru din județul Argeș a născut de 20 de ori, neavand de gand să se oprească aici dacă va rămane iar însărcinată.

Potrivit Digi 24, primul copil a fost adus pe lume atunci când avea 19 ani și de atunci a născut aproape în fiecare an, cel mai mare copil al său avand acum 23 de ani, iar cea mai mică este fiica pe care a născut-o chiar de sărbători.


Te rugam sa apreciezi !

Așadar, familia Văcaru este cea mai numeroasă familie din România, iar toți cei 20 de copii pe care îi are sunt perfect sănătoși. Familia locuiește în comuna Stoenești, satul Cotenești, într-o casă cu opt camere, în care părinții au amenajat dormitoare cu paturi suprapuse, special pentru copii. Tatăl pleacă în afară tării în fiecare primăvară și toamnă, pentru a munci. Principala sursă de venit a familiei o reprezintă alocațiile copiilor.

„Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, a declarat Georgiana Văcaru pentru sursa citată. Doctorii spun că este sănătoasă şi poate duce și alte nașteri la bun sfarșit.

loading...