24 C
București
sâmbătă, 12 iunie 2021

„Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim” – O femeie de 42 de ani din Argeș a născut de 20 de ori

Un caz incredibil! La cei 42 de ani ai săi, Georgiana Văcaru din județul Argeș a născut de 20 de ori, neavand de gand să se oprească aici dacă va rămane iar însărcinată.

Potrivit Digi 24, primul copil a fost adus pe lume atunci când avea 19 ani și de atunci a născut aproape în fiecare an, cel mai mare copil al său avand acum 23 de ani, iar cea mai mică este fiica pe care a născut-o chiar de sărbători.

Așadar, familia Văcaru este cea mai numeroasă familie din România, iar toți cei 20 de copii pe care îi are sunt perfect sănătoși. Familia locuiește în comuna Stoenești, satul Cotenești, într-o casă cu opt camere, în care părinții au amenajat dormitoare cu paturi suprapuse, special pentru copii. Tatăl pleacă în afară tării în fiecare primăvară și toamnă, pentru a munci. Principala sursă de venit a familiei o reprezintă alocațiile copiilor.

„Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, a declarat Georgiana Văcaru pentru sursa citată. Doctorii spun că este sănătoasă şi poate duce și alte nașteri la bun sfarșit.

Stiri recente

Articole platite

Articole recomandate